Test

Tarihler: 27 Ocak 2004 Salı ~ 27 Ocak 2004 Salı - Saat: 19:00

Yer: İtalyan Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 5 Milyon TL. Öğrenci: 2 Milyon TL.

Nereden Alınır: Borusan Kültür Merkezi ve İtalyan Kültür Merkezi

Adres: Meşrutiyet Cad. No:161, Tepebaiı-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 04 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2004 ~ Oca 27, 2004
Borusan Kültür ve Sanat Merkezi’nin 2004 sezonunda yaşama geçirdiği “Borusan Boruları” Konser dizisinin ikincisi 27 Ocak Salı günü “Bir Elvan Aracı Projesi” olan “Altılı Arayış” ile gerçekleşiyor.
İtalyan Kültür Merkezi’nde saat 19:00’da başlayacak konserde topluluk, Erkut Gökgöz (trompet), Metin Mert (Trompet), Enç Coşkun (korno), Elvan Aracı (trombon), Tolga Akaya (trombon), Eray Zikguş’tan (bas trombon) oluşuyor.
Bandonun daha incelikli hali olan bakır nefeslilerin bir araya geldiği bu topluluk Türkiye’de örneğine az rastlanan bir altılıyı oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda Emin Fındıkoğlu, Elvan Aracı, Alper Maral gibi bestecilerin beste üretmesine neden oluyor.
Borusan Boruları’nın programları cazdan, çağdaş müziğe; Güney Amerika şarkılarından, çok sesli düzenlenmiş Anadolu ezgilerine uzanan bir yelpazede oluşturulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT