Test

Tarihler: 03 Şubat 2004 Salı ~ 03 Şubat 2004 Salı - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 12 Milyon TL Öğrenci 8 Milyon TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2004 ~ Şub 3, 2004
`Oldies But Goldies : yeni bir yilla birlikte babylon `eski`yi yadetmeye devam ediyor. klasiklesen oldies but goldies gecelerinde 70`lerden 90`lara her donemden, diskodan, rock`n roll`a, new wave`den, rock`a, 80`ler klasiklerinden 90`larin dans muzik klasiklerine her tattan parcalari dinleyebilir, cilginlar gibi dans edebilirsiniz. Zengin gorsel malzemeyle desteklenen Babylon klasigi `Oldies But Goldies` geceleri, Madonna, A-ha, Depeche Mode, The Cure, Rolling Stones, Kiss, Supertramp, David Bowie, James Brown, Abba, Gloria Gaynor, Donna Summer, Alphaville, Banaramama, Kim Wilde, Vanilla Ice, House of Pain, Snap, C&C Music Factory,New Order, The Smiths, U2, REM, Blur, Beck, Blondie gibi bir cok ismin en guzel, en heyecanli parcalarini tek bir agizdan soylemek ve uzun saatler dans etmek isteyenler icin kacirilmamasi gereken bir firsat sunuyor. Yeni yilda ESKIlere devam!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT