Test

Tarihler: 19 Şubat 2004 Perşembe ~ 19 Şubat 2004 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 15 Milyon TL Öğrenci 10 Milyon TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2004 ~ Şub 19, 2004
ZİPİSTANBUL "ELECTROCK" GECESİ, Parti
19 Şubat Perşembe / 21:00
Zipİstanbul`un ‘Electrock’ gecesi, İstanbul müzik alemine yepyeni bir heyecan getiriyor.Katı olan her şeyin buharlaştığı, sinemada, müzikte, edebiyatta bütün türlerin birbirine girdiği, eskiyle yeninin kaynaştığı bir çağda yaşıyoruz. ‘Zipİstanbul Electrock Geceleri’ de, bu ‘postmodern’ durumun müzik dünyasına yansıması olarak ortaya çıkıyor. Zipİstanbul Electrock Geceleri’nin ilkinde, 80`lerin en hit parçalarının coverları Grup Sakin tarafından çalınırken, canlı performans öncesi ve sonrası Dj. Mabbas indie pop/rocktan 80`lere, diskodan electroclash`e kadar geniş bir yelpazede parçaları sıralayacak. White Stripes, The Rapture, Joy Division, New Order, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Happy Mondays, Eurythmics, Adult, Laydtron, Fischerspooner, I-F, Peaches, Chicks on Speed... Hepsi ve daha fazlazı ‘Electrock’ta buluşacak; sizi yerinizden zıplatacak. Sakın lastik ayakkabılarınızı giymeden gelmeyin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT