Test

Tarihler: 08 Nisan 2004 Perşembe ~ 08 Nisan 2004 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 11.500.000 TL - 9.500.000 TL - İndirimli : 7.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, 4. Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2004 ~ Nis 8, 2004
PARLAYAN YILDIZLAR: BİLKENT SU TRİO & SEMPRE QUINTET
İş Sanat genç yetenekleri İstanbullu klasik müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
Bilkent Su Trio: (F. Eylem Önder, keman / Yiğit Ülgen, viyolonsel / Elif Önal, piyano).
Sempre Quintet: (Serkan Kısa, 1. keman / Çağdaş Umut Bilgenoğlu, 2. keman / Ekin Efe, viyola / Musa Eren İşkodralı, viyolonsel / Mustafa Nuri Haybat, piyano)
Bilkent Su Trio: 1978’de doğan Elif Önal, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı (İÜDK) Lisans ve Yüksek Lisans bölümlerinden Prof. Tuvana Alton’un öğrencisi olarak mezun oldu ve Sanatta Yeterlilik çalışmalarını Bilkent Üniversitesi’nde Namık Sultanov ve Gülnara Azizova’yla sürdürdü. Türkiye’de çeşitli müzisyenlerle ve Salzburg Mozarteum’da C. Lieske ile master sınıf çalışmaları yapan Önal, ANAÇEV Piyano Yarışması’nda “En İyi Türk Eseri Yorumcusu Ödülü”nü aldı. Sanatçı, halen Bilkent Müzik Fakültesi’nde öğretim görevlisidir. 1976’da doğan Eylem Önder, lisans eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı’nda Prof. Nuri Çeken ve Prof. Cengiz Özkök’le çalışarak tamamladı. 1996’da Schleswig-Holstein Müzik Festivali Orkestrası’na davet edildi, aynı yıl U. Koneffke’nin oda müziği çalışmalarına da katılan Önder, 1997’de Viktor Pikaizen ile yüksek lisans çalışmalarına başladı. 2002’den beri Bilkent Üniversitesi’nde Prof. Server Ganiev ile doktora eğitimini sürdürmekte olan sanatçı, Hacettepe Üniversitesi Akademik Senfoni Orkestrası’nda da görev yapmaktadır. 1972’de doğan Yiğit Ülgen, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda ve ardından 1989’da girdiği Bilkent Üniversitesi’nde Prof. Doğan Çangal’la viyolonsel çalıştı. Aynı okulda Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlilik programlarını tamamlayan Ülgen, ayrıca Alexander Rudin’in kurslarına ve Bilkent Uluslararası Gençlik Yaz Okulu’na aktif olarak katıldı. Halen, çalışmalarını 1993’te girdiği Bilkent Senfoni Orkestrası’nda viyolonsel sanatçısı olarak sürdürmekte ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde oda müziği dersleri vermektedir.
Sempre Quintet: 1984’de Edirne’de doğan Serkan Kısa, ve 1995’de girdiği Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Doç. Arif Manaflı, Öğr. Gör. Erol Tarkum ve Doç. Zuhra Mansurova ile çalıştı. Rotary Kulübü’nün düzenlediği uluslararası keman yarışmalarında dereceler kazandı. Halen çalışmalarını 2001’de lisans eğitimine başladığı Prof. Leda Cenav ile sürdürmektedir. 1984’de Edirne’de doğan Çağdaş Umut Bilgenoğlu, 1995’te girdiği TÜDK’da Tolga Çebi Erol Tarkum ile çalıştı. Çeşitli yarışmalara da katılan Bilgenoğlu, eğitimini 2001’de girdiği HÜDK’nda Prof. Leda Cenav ile sürdürmektedir. 1983’de Mersin’de doğan Ekin Efe, 10 yaşında Mersin Devlet Konservatuvarı viola bölümüne girdi. 1999 yılında Mersin Devlet Opera ve Balesinde solist olmaya hak kazandı. Sanatçı eğitimini 2000 yılından bu yana Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Prof. Feza Görkem’in sınıfında sürdürmektedir.
1984’de Uşak’ta doğan Musa Eren İşkodralı, 1995’de girdiği TÜDK’da Öğr. Gör. Erol Ergenekon, Prof. Reşit Erzin ve Doç. Aminbay Sapayev ile viyolonsel çalıştı. 2002’de Bulgaristan (Sofya)’da yapılan genç müzisyenler yarışmasında mansiyon ödülünü kazandı. Sanatçı, eğitimine halen aynı okulda devam etmektedir. 1984’de Edirne’de doğan Mustafa Nuri Haybat, 1995’de girdiği TÜDK’da Öğr. Gör. Olga Hasanov ve Prof. Vasıf Ali Hasanov’la piyano çalıştı. 2001’de Moskova’da Çaykovski Konservatuvarı’nda Dimitri Orlov yönetimindeki Moskova Devlet Senfoni Orkestrası’yla Rahmaninof’un “2. Piyano Konçertosu”nu seslendirdi. Anadolu Üniversitesi’ndeki Ulusal Piyano Yarışması’nda İkincilik; 2002’de Sofya’da düzenlenen “Genç Müzisyenler Yarışması”nda Birincilik ve İstanbul’da Sedat-Güzin Gürel adlı piyano yarışmasında Üçüncülük ödüllerini kazandı. Sanatçı eğitimini halen aynı okulda sürdürmektedir.
PROGRAM:
Bilkent Su Trio: J. BRAHMS Keman, Viyolonsel ve Piyano için Üçlü, Si Majör, op.8
Sempre Quintet: R. SCHUMANN Piyanolu Beşli, Mi bemol Majör, op.44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT