Test

Tarihler: 23 Şubat 2004 Pazartesi ~ 23 Şubat 2004 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: 125 Milyon TL - 75 Milyon TL - 56 Milyon TL - 45 Milyon TL - 35 Milyon TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve AKM Gişesi

Adres: Atatürk Kültür Merkezi, Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 56 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2004 ~ Şub 23, 2004
23 Şubat 2004 günü gerçeklesmesi gereken Erol Büyükburç konseri sanatçının rahatsızlığı nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Erol Büyükburç’un 50. Sanat Yılı / Benim Yolum

Sunucular: Halit Kıvanç, Erkan Yolaç, Çiğdem Tunç, Doğa Rutkay

Sanatçılar: Emel Sayın, Nükhet Duru, Zerrin Özer, Ayşegül Aldinç, Teoman, Yaşar, Funda Arar, Işın Karaca, Şükriye Tutkun, Hülya Koçyiğit, Ayten Alpman, Ayferi, Ömür Göksel, Ersan Erdura, İlham Gencer

Sanat yaşamında 50 yılı geride bırakan Caz müziğinin ve Türk Hafif Müziğinin büyük ustası Erol Büyükburç, sanat hayatında “Altın Yılını” sanatçı dostlarıyla birlikte 23 Şubat 2004 Pazartesi günü saat 21.00’da Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salonda kutlayacaktır.

Home Office tarafından geçen yıl Ayten Alpman`la başlayan “Sanatta 50 Yıl Gala Geceleri”, bu yıl Erol Büyükburç`la devam ediyor. 23 Şubat 2004`te Erol Büyükburç AKM`de dostlarıyla buluşuyor. "Şarkılarla Türk Pop Tarihi"nin anlatılacağı geceye Emel Sayın, Nükhet Duru, Zerrin Özer, Ayşegül Aldinç, Teoman, Yaşar, Funda Arar, Işın Karaca, Şükriye Tutkun ve Hülya Koçyiğit, ayrıca Ayten Alpman, İlham Gencer, Ayferi, Ömür Göksel, Ersan Erdura gibi isimler katılacaklar. Halit Kıvanç, Erkan Yolaç, Çiğdem Tunç ve Doğa Rutkay`ın sunacağı gecede sanatçılar, belirli bir müzikal tarihçeyle, Erol Büyükburç`un şarkılarını, rock`n roll ve caz müziğinin en güzel örneklerini 18 kişilik orkestra eşliğinde söyleyeceklerdir.

Gecenin biletleri Ocak ayının son haftasından itibaren Biletix tarafından satışa sunulmuştur. Şubat ayında Erol Büyükburç bu özel geceyle ilgili olarak promosyon çalışması için TV programlarına konuk olacaktır. Haber Bültenleri, Hülya Avşar Show, Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye, Beyaz Show ve Zaga bunlardan bazılarıdır.
Konser sonrası hediye CD`nizi unutmayın!...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT