Test

Tarihler: 21 Şubat 2004 Cumartesi ~ 21 Şubat 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Republic

Ücret: 25 Milyon TL. (18 yaş+)

Nereden Alınır: Republic, www.republic-ist.com

Adres: İnönü Mah. Nizamiye Cad. No:14 Talimhane-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 297 73 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2004 ~ Şub 21, 2004

Republic, İstanbullu müzik severleri eğlendirmeye devam ediyor... Yoğun geçen bayram ve 14 Şubat programlarından sonra dünyanın en iyilerinden John Kelly bu hafta Republic’te... John Kelly’ye Türkiye’den eşlik edecek isim Hassan...

1960`da Liverpool da dünyaya gelen John Kelly, daha küçük yaşlarında evdeki müzik setinde yaptığı dj`lik alıştırmaları ile başladığı müzik kariyerine zamanla büyüyen cd arşivinin de katkılarıyla profesyonelliğe taşıdı.

İlk olarak amcasının "The Bow and Arrow" ismindeki pub`ında çalmaya başlayan Kelly, mekanda cd mixer`in bulunmaması nedeniyle plaklarla tanıştı. Kısa sürede plakları kullanarak mix yapmaya başladı ve cd arşivini bir köşeye atıp plak biriktirmeye başladı. John Kelly, giderek sektörün içinde yoğruldu.

Bir süre sonra Cream`in temelini atan James Borton’la birlikte The Underground isimli club`ı satın alan John Kelly, club dj`liği üzerinde kendini geliştirdi.Kelly, özellikle mix tekniğinin gelişiminde büyük katkıları olduğunu söylediği The Underground`da özellikle eski pop şarkılarının modern house mixleri ile kendini gösterdi.

The Underground`un ardından Quadrant Park ve G-Love`ı açtılar. Liverpool`da yer alan The Quad`ın müzik yaşantısındaki en önemli yerlerden biri olduğunu belirten Kelly, çok kaliteli bir müzik sistemi olmamasının, house ve hardcore tracklerin eski pop hitleri ile mixleri eşliğinde danseden 6000 kişi tarafından önemsenmemesini unutamadığını da tekrarlamadan edemiyor.

Club müziği alanında kendine iyi bir yer kazanmış olan Kelly, Gatecrasher, Passion, God`s Kitchen, Slikny, Hotdog, Golden ve Cream gibi dünyanın en önemli club ve festivallerinde çaldı. Bir süre sonra Ibiza"ya taşındı ve1999`da Ministry Of Sound da yer aldı. Yine 1999`da ilk trance temelli radyo show`unu Paris`de yer alan Radio FG`de gerçekleştirdi.

Yurt dışında çalmayı sevdiği için Newyork, Los Angeles, Las Vegas, Kanada, Avustralya, Yeni Zellanda, Güney Afrika, İsrail ve Uzakdoğu`da bir çok yerde ismine sık sık rastladığımız John Kelly, yaptığı müziği bağımsız underground trance`ın karşımı olarak tanımlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT