Test

Tarihler: 20 Şubat 2004 Cuma ~ 20 Şubat 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: New Yorker Balo

Ücret: 20 Milyon TL.

Nereden Alınır: Newyorker Balo

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:6 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 9515-16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2004 ~ Şub 20, 2004
preclub.com presents MINGLE
KASEY TAYLOR
MURAT UNCUOĞLU

Avustralya’nın biricik Vapour Records’unun kurucusu, iki sene önce hepimizi bu uzak kıta ülkenin derin bassline’ları, kompleks melodileri ve perküsyonları ile tanıştıran Kasey Taylor 20 ve 21 Şubat 2004 geceleri preclub.com organizasyonları ile İstanbul ve Ankara’da müzikseverlerle buluşacak.

20 Şubat 2004, Cuma gecesi İstanbul Balo’da performans sergileyecek olan Kasey Taylor’a Murat Uncuoğlu ve Utku eşlik edecekler. Balo’nun şu anda bu çaptaki organizasyonlar için yeterli olmayan ses ve ışık sistemi Kontrol firmasından gelecek yeni sistem ile geceye hazır hale gelecek. Giriş katında bulunan Cafe In ise müzik ve kültür çatışması yaşanmasın diye mekanda bulunmayacak.

Kasey Taylor:
Kasey Taylor için derin ve sürükleyici bassline’ların yerinde durmadan götüren melodilerin adamı diyebiliriz. Kurucusu olduğu Vapour Records şirketinden çıkan plaklarda da aynı tarzda kalan Kasey Taylor sadece ülkesi olan Avustralya’da değil Avrupa’da da tutulan bir DJ. Digweed’in düzenlediği Bedrock gecelerinde de defalarca yer alan Kasey’nin geçmişi de müzikle içiçe, gençlik yıllarında profesyonel olarak çalıştığı stüdyolarda prodüksiyon alanında deneyim toplayan Kasey erkan yaşlarda DJ’liğe başlamış. Melbourne’de yaşayan Kasey, prodüksiyonları için Katai, Blakstone, Ocean Wave isimlerini kullanıyor, ayrıca Sean Quinn ile ortak projeleri olan Our House’un albümü bu yaz çıktı. Bu ikili ayrıca Oakenfold’un şirketi olan Perfecto’dan çıkartılan “Underground Sounds of Australia” isimli EP’ye “Crash” isimli çalışmaları ile alınmıştı.
13 yaşında DJ’liğe başlamış olan ve 90’ların ilk yarısından beri bir çok solo ve ortak projeye katılan Kasey’nin parçalarını Global Underground ve Renaissance gibi endüstrinin tanınmış karma albümlerinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT