Test

Tarihler: 30 Mart 2004 Salı ~ 30 Mart 2004 Salı - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Masa: 25 Milyon TL. Ayakta: 20 Milyon TL. Öğrenci: 12 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2004 ~ Mar 30, 2004
AKORDEON GÜNLERİ (30-31 Mart, 1 Nisan)

30-31 Mart, 1 Nisan 2004 tarihlerinde düzenlenecek olan “Akordeon Günleri”nde nostaljiden çok, bu enstrümanın müzik dünyasında bugünkü yerini yaşayacağız. Her biri gerek ülkelerinde, gerek uluslararası çapta saygın yerlere sahip olan grup ve sanatçılarla, caz bağlamında bir akordeon’la karşılaşacağız, avant garde ile gelenekselin buluşmasına tanık olacağız, Balkan müziği, Kuzey Afrika tınıları, tango duyacağız.

Akerdeon Günleri, 5 ülkeden sanatçı ve grubun katılımıyla, Alman Goethe Enstitüsü, Avusturya Kültür Bürosu, İtalyan Kültür Merkezi, İsveç Enstitüsü, Pozitif/ Babylon ve Troja Medien (Troya Medya) tarafından düzenleniyor.

30 Mart Salı Saat 23:00 / MANFRED LEUCHTER & NOMADEN (Almanya)
Miles Davis Kuzey Afrika’yı gezerken, trompeti bırakıp akordeon çalmaya karar vermiş. Manfred Leuchter’in albümlerinden en azından birini böyle tanımlayabiliriz. “Aachen da memleketim sayılır, Marakeş de” diyen Leuchter, Almanya’da pop müziği alanında 80’li 90’lı yılların en becerikli yapımcılardan olarak bilinir. Yıllar boyu Almanya’nın Bülent Ortaçgil’i Reinhard Mey’a eşlik ederken, 2000 yılında, 40 yaşında, ilk solo albümünü yapmaya karar verir: ‘Sparito’. Daha sonra iki albüm daha yayınlanır. Akkordeon’un dışında trompet, saksofon, bas ve bateriden oluşan Manfred Leuchter ve Nomaden, şu anda çağdaş caz alanında Almanya’nın en gözde gruplarından biri sayılmaktadır. (www.sparito.de)
Manfred Leuchter, akordeon
Christoph Titz, trompet
Steffen Thormaehlen, bateri
Heribert Leuchter, saksofon
Antoine Pütz, elektrobas

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT