Test

Tarihler: 01 Nisan 2004 Perşembe ~ 01 Nisan 2004 Perşembe - Saat: 19:00

Yer: Teutonia

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Goethe Enstitüsü ve Teutonia

Adres: Galip Dede Cad. No:85 Tünel-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 20 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2004 ~ Nis 1, 2004
AKORDEON GÜNLERİ (30-31 Mart, 1 Nisan)

30-31 Mart, 1 Nisan 2004 tarihlerinde düzenlenecek olan “Akordeon Günleri”nde nostaljiden çok, bu enstrümanın müzik dünyasında bugünkü yerini yaşayacağız. Her biri gerek ülkelerinde, gerek uluslararası çapta saygın yerlere sahip olan grup ve sanatçılarla, caz bağlamında bir akordeon’la karşılaşacağız, avant garde ile gelenekselin buluşmasına tanık olacağız, Balkan müziği, Kuzey Afrika tınıları, tango duyacağız.

Akerdeon Günleri, 5 ülkeden sanatçı ve grubun katılımıyla, Alman Goethe Enstitüsü, Avusturya Kültür Bürosu, İtalyan Kültür Merkezi, İsveç Enstitüsü, Pozitif/ Babylon ve Troja Medien (Troya Medya) tarafından düzenleniyor.

1 Nisan Perşembe Saat 19:00 / EDWARD ARIS (Türkiye)
Atölye / Performans - 1945 İstanbul doğumlu Edward Aris’in katılımı olmadan bir akordeon etkinliği düşünülemez Türkiye’de. Paris Accordeon Conservatoire ve Accordion Academy’den aldığı diplomalarla akordeon profesörü olarak anılan Edward bey, bugün AKM’de, TRT’de ve Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası’ndaki görevlerinin yanı sıra okullarda körüklü sazlar üzerine konferanslar; gençlere, çocuklara akordeon dersleri vermektedir. Aynı zamanda çoğu antik olan 70 küsür enstrümanıyla Türkiye’nin biricik körüklü sazlar koleksiyonunun sahibi olan Edward Aris’le, Yüksek Kaldırım’ın tarihi bir mekanı olan Teutonia’da düzenlenecek atölye/performansa, Zührap (Gavur) Usta, Cumhur Bey gibi azınlık mensubu başka akordeon ustalarının da katılacağını umuyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT