Test

Tarihler: 28 Şubat 2004 Cumartesi ~ 28 Şubat 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Republic

Ücret: 35 Milyon TL.

Nereden Alınır: Republic, www.republic-ist.com

Adres: İnönü Mah. Nizamiye Cad. No:14 Talimhane-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 297 73 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2004 ~ Şub 28, 2004
FG Clubbing 2004 presents ... John Creamer & Stephan K. (Live)

Alternatif müzik yayını yapan radyolar arasında ilk sırada yer alan FG 93.7 Türkiye’nin en büyük dans konsepti FG Clubbing kapsamında bu kez elektronik dans müziğinin dahi ikilisi sayılan John Creamer ve Stephan K’yı konuk ediyor. SIEMENS Mobile sponsorluğunda Club Republic’te 28 Şubat Cumartesi gecesi saat 23:00’den itibaren gerçekleşecek olan etkinlikte ayrıca FG’den Procombo performans verecek.

John Creamer & Stephan K. (ABD): Uluslararası dans müziğinin yarattığı en büyük prodüktör ve remix yapımcılarından olan John Creamer ve Stephane K, son iki yılda house müzik adına büyük başarılara imza attılar. Kosheen’nin “Hide U”, Satoshi Tomiie’nin “Love in Traffic”, Sinead O’Connor’ın “Troy” ve New Order’ın “Crystal” parçalarına yaptıkları remikslerle Bedrock’ın ünlü “Complied and mixed” serisinin 4.sünde yer alma şansını yakaladılar.

Stephane K, Paris’te doğdu ve daha sonra Tokyo’da yaşamaya başladı ve müzik kariyerini geliştirmek için New York’a yerleşti. E-Trance adlı bir grupta bas çalmaya başladı, bu grupla birlikte New York’ta ünlü CBGB ve Knitting Factory gibi önemli mekanlarda sahne aldı. 90’ların başında o zamanların efsanesi Sound Factory’de deneyim edindikten sonra house müzik prodüksiyonları yapmaya başladı. DJ Katsu ile ortak yaptığı çalışmalar sayesinde Amerika ve Japonya’da tanınmaya başladı.

Aynı zamanda hem Fransız hem de İrlanda kökenli olan John Creamer, New Jersey’de yetişti. Stephane K gibi o da Sound Factory’nin müziğinden etkilendi. Eightball Records’da çalışmaya başladı. Bu sayede Stephane K ile tanışan John Creamer, ilk mixlerini Stephane’ın yardımıyla yaptı ve ortaklıkları böylece başlamış oldu. İkilinin yaptığı Trancesetters “Roaches” remiksi Bedrock plak şirketinin sahibi olan John Digweed’in dikkatini çekti. Digweed, Global Underground-LosAngeles CD’sinde “Love in Traffic” parçasının remixini kullandı.

İkilinin kendi prodüksiyonları da en az remix çalışmaları kadar başarılı oldu.“Wish you were here” ve “I love you” parçalarıyla saygın prodüktörler arasındaki yerlerini aldılar. Prince Quick ile yaptıkları “Compiled and mixed” projesi elektronik müzik dünyasına büyük ses getirdi ve İngiltere’nin en prestijli müzik dergilerinden “MUZIK”de “mükemmel bir proje” olarak nitelendirilerek yerini aldı.

Creamer son iki yılda İngiltere’de Renaissance ve Bedrock, Portekiz’de Pasha, Atina’da Soda ve Singapour’da Zouk gibi çok önemli clublarda çaldı. Ayrıca San Francisco-Los Angeles ve Las Vegas’taki Spundae, Boston’da Axis ve New York’un bir çok önemli mekanında yapılan partilerde çalarak büyük bir hayran kitlesi kazandı.
Türkiye’de ilk kez birlikte sahneye çıkacak olan JOHN CREAMER & STEPHANE K canlı performansı, 28 Şubat Cumartesi gecesi saat 23:00’ten itibaren Club Republic’te…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT