Test

Tarihler: 19 Mart 2004 Cuma ~ 19 Mart 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 25 Milyon TL. Öğrenci: 15 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2004 ~ Mar 19, 2004
British Modern Music Festival ANDREW WEATHERALL, Londra
19 Mart Cuma / 23:00

Çığır açan prodüksiyonlarıyla İngiliz dans müziğine damgasını vuran Andrew Weatherall, 19 Aralık Cumartesi gecesi Babylon’da. 80’lerde Happy Mondays, Stone Roses gibi grupların başını çektiği Madchester sound’unun mimarlarından biri olan Weatherall, 90’lar boyunca down-beat’den, deneysel techno’ya kadar bir çok farlı tarzda yayımladığı prodüksiyonlarıyla İngiliz dans müziğine damgasını vurdu. Weatherall DJ’lik kariyerine 80’lerin sonunda start verdi ve kısa sürede acid-house sahnesinin önde gelen DJ’leri arasına girdi. O dönemde dans müziği ile flörtleşen Happy Mondays, New Order, Primal Scream gibi rock grupları prodüksiyonlarını Weatherall’un yetenekli ellerine teslim etmeye başladılar. Özellikle sanatçının Primal Scream’ın Screamedelica albümündeki prodüksiyonu rock formlarıyla dans müziğini buluşturan ilk çalışmalardan biri olmasıyla çağdaş müzikte yepyeni bir çığır açtı.Weatherall kısa bir süre sonra bugün electronica’nın kilometretaşı gruplarından biri olarak kabul edilen Sabres of Paradise’ın temellerini attı. Weatherall’a yeni grubunda, daha sonraları ünlü trip-hop grubu Aloof’u kuracak olan Gary Burns ve Jagz Koomer eşlik ediyordu. Topluluğun albümleri Warp Records aracılığıyla yayımlandı ve elektronik müzik çevrelerinde büyük yankı uyandırdı. Bu gruptan sonra kısa bir süre Beth Orton ile çalışan Weatherall 1996’da, günümüze kadar devam eden yeni projesi 2 Lone Swordsmen’i kurdu ve bu isimle bir çok başarılı albüme imzasını attı. Sanatçı 90’ların sonunda Primal Scream ile yeniden Trainspotting parçası için bir araya geldi ve bu şarkı aynı adlı filmin soundtrack’inde yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT