Test

Tarihler: 02 Nisan 2004 Cuma ~ 03 Nisan 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 25 Milyon TL. Öğrenci: 15 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2004 ~ Nis 3, 2004
Mavi Müzik THE CLIENT / LIVE & ANDY FLETCHER / DJ, Londra
2 Nisan Cuma / 23:00 & 3 Nisan Cumartesi / 23:00

Efsane dörtlü Depeche Mode’un 24 yıllık klavyecisi Andy Fletcher DJ seti ve dahice keşfi “The Client” ikilisi ile, Mavi Jeans ile Mavi Müzik Geceleri’nde İstanbullu müzik severleri elektronika’nın serin sularında harika bir yolculuğa çıkaracak. DJ’lik ve yapımcılığa başlayan Fletcher kendi plak şirketi “Toast Hawaii”yi kurdu ve Mute Records işbirliği ile The Client’I tüm dünyaya tanıttı. Dijital medyanın en gelişmiş tekniklerini bağımlılık yaratan melodiler, keskin “elektro” ve geleneksel şarkı yazarlığı ile bütünleştiren “The Client” tarzına “porno pop” adını veriyor. Grup 90’lı yılların sevilen grubu Dubstar üyesi Sarah Blackwood tarafından 2001 senesinde kuruldu. Özellikle Avrupa’da büyük yankı uyandıran ikili mekanik “beat”ler, süslü tuşlular, “kirli” ama yine de saf melodiler üzerine giydirdiği bıkkın vokallerle retro elektro’yu şanıyla yaşatıyor. Pop’un alışılagelmiş prodüksiyonlarından, dans müziğinin yüzeyselliğinden ve yaşlanmaya yüz tutmuş rock’tan sıkılan müzik bağımlıları kod isimleriyle (Client A, Client B) sahne alan bu anonim ikiliyi bağrına bastı. Yüksek teknoloji fetişisti Andy Fletcher ve synthpop’u yeni bir boyuta taşıyan karizmatik ve yetenekli ikili The Client ortalığı darmaduman edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT