Test

Tarihler: 01 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 01 Mayıs 2004 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Parkorman

Ücret: Biletix: 22.5 Milyon TL. Kapıda: 25 Milyon TL. (1 içki ücretsiz)

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Parkorman Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2004 ~ May 1, 2004
TECHNODAYS

Technodays bunun için Türkiye`nin önde gelen Techno Dj`lerini bir araya toplayarak, en az 5 Dj ile gerçekleştirdiği eventler ile geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır.
2004 yılının Ocak ayında kutladığı 1. yıldönümü partisi ile artık sağlam temeller attığı inancı ile Technodays bundan böyle eventlerini uluslararası bir düzeye taşıma kararı almıştır.

Bu çerçevede Türkiye`nin saygın ve köklü müzik şirketi Prosound (Mehmet Işıklı) ile birlikte hareket etmeye başlayan Technodays Tiger Shot Energy Drink sponsorluğunda ilk event`ini 1 Mayıs 2004 Cumartesi gecesi Maslak Parkormanda Technodays Exclusive Vol-1 adı altında gerçekleştirecektir.

Bu event`le dünyanın önde gelen Techno Dj`lerinden 2`si Dj Misjah ve Hardcell Türk elektronik müzik severlerin karşısında olacak. Bu organizasyonda 2 sahne kurulacak olup 5 bin kişilik kapasitesi ile ana sahne olan Beck`s Dome DJ Misjah ve Hardcell ile birlikte Türkiye`nin en iyi Techno Dj`lerinden Ortan ve C Tolga`yı ağırlayacak. 2.Sahne olan 750 kişilik kapasitesi ile Pause`da ise yine Türkiye`nin önde gelen Techno Dj`leri (((emre))), Uğur Project, Unit-E, Style-Ist, Nick Jett, E.R.G. ve bu güne özel Techno seti ile Beyza performans sergileyecektir.

Bu geceye özel olarak organizasyonun finalinde ( C Tolga, Ortan ve Uğur Project ) 6 Turntable, 3 Mixer, 3 Dj showları ile geceye son noktayı koyacaktır.
Not: Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT