Test

Tarihler: 04 Mart 2004 Perşembe ~ 04 Mart 2004 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Avusturya Kültür Ofisi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Avusturya Kültür Ofisi

Adres: Köybaşı Cad. No: 44 Pk.13 34464 Yeniköy Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 223 78 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2004 ~ Mar 4, 2004
Wolfgang HOLZMAIR /Bariton & Ryan RUSSEL/ Piyano

Wolfgang Holzmair Şan şarkıcılığı dünyasında alışılagelmişin dışında kariyeri ile bir yıldız. Yukarı Avusturyalı sanatçı Viyana Ekonomi Üniversitesi`ndeki eğitimini tamamladıktan sonra oda müziği sanatçısı Hilke Rössel-Madjan ve Viyana Müzik Üniversitesi`nde Erika Werba`nın yanında şan eğitimi almağa başladı.. Şan yarışmalarınn birçok ödüllü sanatçısı bir müddet İsviçre ve Almanya operalarında görev aldıktan sonra Viyana`da yaşamını sürdürmeğe başlamıştır. Şan şarkıcısı olarak akıllıca tasarladığı, sözleri ön plana çıkaran doğal yorumu ile ünlenmiştir. Değerli sanatçılar Imogen Cooper, Till Fellner, veya Christian Zacharias ile birlikte Schubert, Schumann, ve Mahler`in şan eserleri ve Faure, Debussy ve Ravel`in melodileri ile, sıradışı eserleri örneğin Ernst Krenek`in ``Avusturya Alpleri``nden bir seyahat kitabı``, Eisler`in `Hollwood Şarkı kitabı`` gibi eserler üzerine çalışmalar yapmaktadır. Vokal müziği olan tutkusundan dolayı çeşitli çağdaş müzik toplukları ile çalışmalar yapmaktadır. 1998 yılından beri Mozarteum Salzburg`da bir Şarkı ve Oratoryo sınıfını yönetmektedir.

Ryan Russel Grand Forks /Amerika`da doğdu ve 6 yaşında ilk piyano derslerini almaya başladı. San Fransico`da eğitimini tamamladıktan sonra ünlü New York Juillard School` da ve daha sonra Viyana Müzik Üniversitesi`nde eğitimin sürdürdü. Wiener Singverein Korosu`nun piyano eşliğini uzun yıllar üstlenen Ryan Russel 1985 yılından beri Viyana Müzik Üniversitesi Şan Bölümü`nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Solist, şan eşlikçisi ve oda müziği sanatçısı olarak Amerika, İsrail ve Avrupa ülkelerinde çok başarılı konserler vermektedir.

Program: F. Schubert ``Güzel Değirmenci``

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT