Test

Tarihler: 16 Mart 2004 Salı ~ 16 Mart 2004 Salı - Saat: 17:00

Yer: Koç Üniversitesi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Avusturya Kültür Ofisi ve Koç Üniversitesi

Adres: Rumelifeneri Yolu, Sarıyer Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 338 10 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2004 ~ Mar 16, 2004
Youna PARK / Piyano & Ulrich HOFMAYER / Piyano

Kwang- Ju / Güney Kore doğumlu Youna Park Seul Ulusal Üniversitesi mezunudur. 1991 yılında Samik Piyano Yarışması’nda altın madalya sahibi olan sanatçı kısa süreden beri tecrübesi ve müzik kalitesinden dolayı Viyana’da aranan piyanistlerden biri olmuştur. Halen Viyana Konservatuarı’nda Roland Batik, Kristin Okerland ve Davıd Aronson’un yanında eğitimine devam etmekte olan ile Youna Park korrepetitör olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 2002 yılı yazında Amerika’da bir solo konser veren sanatçı Horn /Avusturya’da katıldığı ’’Allegro Vivo’ Yaz Akademisi’nde takdir belgesi almıştır.

Ulrich Hofmayer 1982 yılında Waldhofen/ Ybbs’de doğdu. 6 yaşında keman çalmaya başlayan sanatçı 7 yaşında ilk piyano derslerini almaya başladı. 1993 yılında Bruckner Konservatuarı Linz’de Boris Kuschnir’in keman sınıfına kabul edildi ve 1994 yılında piyano sınavını geçerek Hildegard Kugler’in öğencisi oldu. 1986 yılında ‘Prima la Musica‘ Yarışması’nda ikincilik ödülü ve 1998 yılında birincilik ödülünü aldı. 1999 yılında Piyanolu üçlü olarak birincilik ödülünün sahibi oldu. 1998 yılında ‘’Liszt Fenster’’ konser serisinde Schumann, Liszt, Chopin, ve Sauer’in eserlerini yorumladığı solo resitali Pazarçık/ Bulgaristan‘da tekrarladı. Viyana Devlet Konservatuarı’nda Roland Batik’in öğrencisi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT