Test

Tarihler: 06 Ocak 2001 Cumartesi ~ 06 Ocak 2001 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Parkorman

Ücret: 20.000.000 TL - Kapıda : 25.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Parkorman Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2001 ~ Oca 6, 2001
TECHNO BEATS

MARCO LENZI
CEM SALMAN

Orbpro tarafından Türkiye`de techno müziğin gelişimi için 6 mart cumartesi günü PARKORMAN (Play) `de gerçekleştirilecek olan TECHNO BEATZ serisinin ilk konuğu , İngiltere`nin önde gelen techno djlerinden MARCO LENZI. İstanbuldaki bu 3. randevusunda, sahip olduğu dinleyici kitlesinin karşısına son prodüksiyon çalışmalarıyla süsleyeceği performansıyla çıkacak olan MARCO LENZI` ye bu özel gecede ,yurtdışındaki performanslarıyla adından oldukça söz ettiren techno müzik elçimiz Cem Salman eşlik edecek.

MARCO LENZI Marco Lenzi’nin elektronik müziğe olan tutkusu, 17 yıl önce kendisine babasından kalan kayıtlarla başladı. İlk etkileşimleri, 60’lı yıllarda yeni soundlardan ve deneyimlerden korkmayan K. Stokhoussen, Pierre Henry, G. Ligety gibi prodüktörlerdi. Kendi prodüksiyonlarinda da bu etkileşimin çizgileri görülmektedir.

Avrupa’nın ve dünyanın birçok ülkesinde, kendi housey ve funky techno çizgisinde DJ’lik yaptı (özellikle Italy, Switzerland, Germany, Portugal, Czech Rep., Slovenia, Belgium, Hungary, Slovakia, Macedonia, Kosovo, Turkey, France, Germany, Spain, Holland, Bulgaria, Hungary, Croatia, Bosnia, Bulgaria, Yugoslavia, Brazil, Colombia ve hatta Osaka ve Tokyo’daki `Liquid rooms`). Djliginin yanısıra producer kimliğiyle de adından sıkça söz ettiren Marco Lenzi, techno müziğin gelmiş geçmiş en iyi temsilcilerinden olarak gösterilmektedir..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT