Test

Tarihler: 26 Mart 2004 Cuma ~ 26 Mart 2004 Cuma - Saat: 19:30

Yer: İtalyan Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: İtalyan Kültür Merkezi

Adres: Meşrutiyet Cad. No:16 Tepebaşı-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 04 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2004 ~ Mar 26, 2004

24 Mart: İtalyan Kültür Merkezi (Saat 19:30), Nardis Caz Club (Saat 22:30) / PAOLO FRESU BEŞLİSİ`nin iki konseri. (Kökeninde Miles Davis`in trombasının soğuk ateşinden esinlenen Paolo Fresu, kişisel araştırmasını Jimi Hendrix`in rock`u ve etnik müziği de içeren farklı durumları içermekte. Ama onun kişiliği avrupa cazının en uzun süreli gruplarından olan ve arasıra kayıt ve konser için biraraya gelen ve herbir üyesi kendi alanında gerçek bir profesyonel olan bu beşliyle bütünleşmiştir. Lider ve kompozitör olarak olgun, etkili ve dengeli bir solist olan Fresu macera arkadaşlarıyla eşitlik ilişkisine sahiptir ve grubuna farklı kişisel hassasiyetler sayesinde zengin bir kişilik vermektedir. )

26 Mart: İtalyan Kültür Merkezi (Saat 19:30), Nardis Caz Club (Saat 22:30) / LES ITALIENS konseri (Orkestra, Floransa ve Toskana kökenli cazın en yetenekli elemanlarından on tanesini bünyesinde barındırmaktadır. Caz, Django swing`i ,melodik şarkı, orkestra ve akdeniz ritmleri toskana ironisinden ılımlı italyan tutkusuna dayanıyorlar: Roberto Benigni `nin caza uyguladığı büyük başarısının kombinasyonu.Orkestranın sesi nefeslilerin caz sesiyle aynı zamanda iyi bir caz şarkıcısı olan Francesca Taranto tarafından çalınan eletrik bas`ın, bateride Alessandro Fabbri`nin sağlamlığı ve Emanuele Parrini`nin uçan kemanın füzyonu üzerine kurulmuştur: ama esas keşif vibrafonist, solist, kompozitör,aranjör yönüyle ortaya çıkan Alessandro Di Puccio `dur.)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT