Test

Tarihler: 16 Mart 2004 Salı ~ 16 Mart 2004 Salı - Saat: 20:00

Yer: Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Cervantes Enstitüsü

Adres: Göztepe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0212 292 65 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2004 ~ Mar 16, 2004
Cervantes Enstitüsü’nün Mart ayı kültürel etkinlikleri çerçevesinde;
16 Mart 2004 Salı akşamı Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü Konferans Salonunda saat 20.00’de İspanyol gitarist Jorge Orozco’nun konseri var.

Besteci ve gitarist Estanislao Marco’nun (1873-1954) ölümünün 50. yılını anma konserinde sanatçının bestelerinin yanı sıra Roland Dyens, Francis Kleynjans ve Carlo Domeniconi’nin eserleri de seslendirilecek.

Jorge Orozco 11 Mayıs 1961 yılında Valensiya’da doğdu ve müziğe ilk adımını Francisco Nacher ile gitar eğitimine başladığı Sociedad Coral “El Micalet”da attı. Daha sonra, 1985 yılında gitar üzerine en değerli ödüllerden biri kabul edilen Premio de Honor Fin de Carrera ödülünü elde edeceği, Joaquín Rodrigo Yüksek Müzik Konservatuarına katıldı. Aldığı en önemli ödüller arasında: “Josefina Robledo” 1985, XVI. Eduardo Lopez Chavarri “Unión Musical Española” Yarışması (İspanyol Müzik Birliği) 1986, ve XXII. Uluslararası Francisco Tárrega Yarışması “En iyi yorumcu” 1988 bulunuyor. Sanatçının “Guitarra fin de siglo” (Gitar Asrın Sonu), “Estanislao Marco” (vol. I ve II) ve “Homenaje a Tárrega” (Tarrega’yı Anma) adlı dört CD’si yayınlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT