Test

Tarihler: 26 Mayıs 2004 Çarşamba ~ 26 Mayıs 2004 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: Tam: 20.000.000 TL - S Card ve Öğrenci: 15.000.000 TL

Nereden Alınır: Roxy İstanbul

Adres: Sıraselviler Caddesi Arslan Yatağı Sok. No:9 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 65 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2004 ~ May 26, 2004
HIGH JAZZ vol.7 / BEADY BELLE

High Jazz serisi kapsamında Richard Dorfmeister, MJ Cole, DJ Yakuza, Quantic ve Patrick Forge’ a sahnesini açan Roxy, son olarak, ilk kez 2001 yılında 8. Uluslararası İstanbul Caz Festivali’ ne konuk olan, ünlü Norveçli grup Beady Belle’ i ağırlıyor.

İkisi de Norveçli olan şarkıcı Beate S. Lech ve basçı Marius Reksjø tarafından kurulan Beady Belle Norveç’ in yeraltı müzik dünyasından çıkmış olan en yenilikçi seslerdendir. Sesi ve dinamik canlı performansı ile dikkat toplayan Beate’ nin tanınması 1999’da Bugge Wesseltoft’ un Jazzland Records’ ı için Marius Reksjø ile birlikte yaptığı Home adlı albümüyle oldu. Kayıtların çoğu Beate’in 6 metrelik ve dairesinde ve Bugge Wesseltoft’ un odasında yapılan albüm, jazz, pop, techno, d&b ve ambientten oluşan duygulu ses mozaiği ile müzikseverleri funky ve melankolik bir tamosferle tanıştırdı.

Değişmez ruhani şansonların, yenilikçi cazla mükemmel bir harmanı olan, Nisan 2003’ te çıkan son albümleri Cewbeagappic, caz, down tempo, soul ve house’ un elektro akustik bir bileşimi.
Sahnedeki dinamizmi ile şarkıları herzaman coşkulu bir maksimuma yükselten Beate, seyircileri ve müzisyenlerini insanı yerinde durdurmayan ritmleriyle her zaman dansettirmeyi başarıyor. Her performansta parçalarla oynamayı seven grup süpriz melodi değişimleriyle konserlerini hep hareket ve heyecan dolu tutmayı başarıyor.

Beate’ in saydam şarkı sözlerinin kalitesi ve etkileyici sesiyle şekillenen şarkılarını ve Marius` un benzersiz ritm grooveları ve harmonik gölgelerini 26 Mayıs 2004 Çarşamba günü Roxy’ de kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT