Test

Tarihler: 29 Mart 2004 Pazartesi ~ 29 Mart 2004 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi

Ücret: 33.500.000 TL - 12.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Harbiye Askeri Müze

Adres: Askeri Müze, Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 27 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2004 ~ Mar 29, 2004
III. MOZART GÜNLERİ (20-21 Mart 2004) / Renate Arends & Andreas Frochlich

Renate Arends:
Hollandalı soprano Renate Arends, Hague’deki Hollanda Kraliyet Konservatuvarında eğitim gördü. Mezuniyet sonrası çalışmalarını Hollanda Uluslararası Opera Merkezinde tamamlayan sanatçı burada Kenneth Mongomery’nin sanat yönetmenliğinde Susanna (“Le Nozze di Figaro”), Constance (“Dialogues des Carmélites”), Drusilla (“l’Incoronazione di Poppea”) ve Fanny (“la Cambiale di Matrimonio”) rollerini, Ransom Wilson’ın şefliğinde de Adèle (“Die Fledermaus”) rolünü canlandırdı.

Pierre Audi’nin De Nederlandse Opera’da sahneye koyduğu Monteverdi’nin “L’Orfeo”sundaki rolüyle sahnelere adım attı. Rudolf Werthen yönetiminde Musetta (“La Bohème”) ve Frasquita (“Carmen”) rollerini canlandırdığı Belçika Müzikholüne davet edildi, RBO’da Euridice’yi (“Orfeo ed Euridice”) oynadı, George Phelivanian yönetimindeki Residentie Orkest eşliğinde Nora (“Riders to the Sea”) rolüne, Opera Trionfo’da da Ed Spanjaard yönetiminde Thérèse (“Les Mamelles de Tirésias”) rolüne çıktı – bu son temsil kayda alınıp Kasım 2002’de yayımlandı. Oynadığı diğer roller arasında Nella (“Gianni Schicchi”), Zaïde (“l’Eroupe Galante”) ve Astaroth (“Die Königin Von Saba”) sayılabilir.

Andreas Frölich:
Stefan Askenase’den aldığı eğitim sayesinde küçük yaşta girdiği yarışmalardan ödüllerle dönen Andreas Frölich çalışmalarını Freiburg Müzik Akademisinde Vitaly Margulis yönetiminde sürdürdü ve piyano eğitimini Karl-Heinz Kämmerling, Bruno Leonardo Gelber ve Halina Czerny-Stefanska’nın yanında yaptığı yüksek lisansla tamamladı. Senigallia, Seregno-Milano ve Finale Ligure piyano yarışmalarında, Uluslararası Viyana Müzik Yarışmasında ödüller kazandı, ayrıca Sudeten Alman Kültür Derneği Ödülüne değer bulundu.

Avrupa, Güney Amerika, Avustralya ve Japonya’daki pek çok büyük konser salonunda ve Salzburgerer Paskalya Festivali, Schleswig-Holstein Müzik Festivali, Rheingau Festivali, Würzburg Mozart Festivali, Tel Aviv Schubert Festivali ve Paris Fransa Radyosu Festivali gibi önemli uluslararası etkinliklerde solist veya oda orkestrası sanatçısı olarak sahneye çıktı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT