Test

Tarihler: 14 Nisan 2004 Çarşamba ~ 14 Nisan 2004 Çarşamba - Saat: 23:00

Yer: Manhattan Music Club

Ücret: 12.000.000 TL. (1 içki ücretsiz)

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Manhattan Music Club

Adres: Acara Sok. No:2 Galatasaray-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2004 ~ Nis 14, 2004
SELEN GÜLÜN TRIO

Selen Gülün’ün müziği, küçük yaşlarından başlayarak uzun yıllar boyunca Klasik Batı ve Caz müziği üzerine yapmış olduğu akademik çalışmaların, yaşamış olduğu toprakların makamsal müziğinden de etkilenerek içselleştirilmesi sonucu ortaya çıkan bir birleşimin sesidir. Türkiye’den yetişmiş ilk kadın besteci-piyanistlerden biri olan Selen Gülün 1998 senesinden bu yana İstanbul’da kurmuş olduğu farklı grup formatlarıyla yeni müzikler yazmaya ve seslendirmeye devam etmektedir. Trio’nun seslendirdiği müzikler tek sesli makamsal müzikten çok sesli müziğe, tamamı kontrol edilmiş yazımlardan tamamen doğaçlamaya, 12 ton tekniğinden kontrpuan tekniğine bir çok değişik yazı ve performans teknikleri ile donanmıştır. Trio programına standartlaşmış bazı (Rock, Caz, Pop) parçaların orijinal aranjmanlarını da dahil etmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT