Test

Tarihler: 09 Nisan 2004 Cuma ~ 09 Nisan 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: 2C Clubbin

Ücret: Biletler sadece etkinlik gecesi 2C Clubbinde: 35 Milyon TL.

Nereden Alınır: 2C Clubbin

Adres: Abdulhakhamit C.No: 20 Talimhane-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212- 233 61 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2004 ~ Nis 9, 2004
FG, Renaissance Masters Series ...
HERNAN CATTANEO
NİGEL DAWSON
(Renaissance Masters Series İstanbul ve İzmir’de)

Alternatif müzik yayını yapan radyolar arasında ilk sırada yer alan FG 93.7 dünyanın en büyük dans konseptlerinden Renaissance Masters Series kapsamında aynı mekanın resident dj’lerinden HERNAN CATTANEO ve NİGEL DAWSON’u konuk ediyor. PUMA sponsorluğunda 9 Nisan Cuma gecesi saat 23:00’de, 2C Club inn-İstanbul’da Hernan Cattaneo, FG’den Procombo ve Soulpower.

HERNAN CATTANEO (Arjantin) (Dans Müziğinin Yeni Yeteneği): Hernan’ın çaldığı bir gece onun eklektik deep house, tribal ve progressive setlerinden sonra dünyanın en büyük dans müziği konseptlerinden Cream onu Güney Amerika’daki bütün club’larının resident DJ’i olarak seçti.

Bundan sonra da kazandığı büyük başarıların sayesinde 1996 ve 97’de en iyi DJ ödüllerini kazandı. Bütün bunların yanında, ödüllerden sonra Paul Oakenfold onu Avrupa turnesine çağırdı ve Hernan yaşadığı ve ünlendiği kıtanın dışında çalma şansını yakaladı. Bu turneyle Avrupa ve İngiltere’deki clublarda ve üniversitelere kendi müziğini tanıtmış oldu. Ayrıca dünyaca ünlü plak şirketi Perfecto imzasıyla “Deep Funk” ve “South America” isimli ilk orjinal prodüksiyonlarını ve mixlerini yayınladı.

Nigel Dawson (İngiltere) : Kusursuz house setleriyle kendini ispatlamış olan Nigel Dawson, Gallery, Promise, The Cross, Space, Lush, Bliss, Ministry of Sound ve Renaissance kuluplerinde çalarak kendine sağlam bir kariyer yaptı.

Yeteneği ve çalışkanlığı sayesinde İngiltere’nin The Gallery, The Pod, Lush, Promise, Space gibi kuluplerinde çalarak çok başarılı olmuş ve aynı zamanda en çok rağbet gören dj’ler arasında kendine iyi bir yer edinmiştir. 7 senedir Londra’da ki Cross kulubünde ki Renaissance gecelerinin bir numaralı dj’i olan Nigel Dawson, Amerika’dan Asya’ya uzanan geniş bir yelpaze içerisinde dünyanın en büyük şehirlerinde çalarak uluslararası bir kariyer yapmıştır.

PUMA sponsorluğunda Renaissance’ın resident dj’i HERNAN CATTANEO’nun canlı performansı, 9 Nisan Cuma gecesi saat 23:00’ten itibaren 2C Club inn-İstanbul’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT