Test

Tarihler: 08 Nisan 2004 Perşembe ~ 08 Nisan 2004 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Avusturya Kültür Ofisi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Avusturya Kültür Ofisi

Adres: Palais Yeniköy, Köybaşı Cad. No: 44, Yeniköy Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 223 78 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2004 ~ Nis 8, 2004
Pınar Yıldırım /Soprano & Nurser Ugan / Piyano

İstanbul’da doğan Pınar Yıldırım 1997 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü’ne girdi. Şan çalışmalarını Prof. Mesut İktu ile sürdürerek 2003 yılında Lisans Devresi’nden sınıf atlayarak pekiyi derece ile mezun oldu. Öğrenimi süresince opera bölümünce sahnelenen Sihirli Flüt (III. Dame) ve Figaro’nun Düğünü ( Cherubino) operalarında rol aldı. 2003 / 2004 opera sezonunda İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin açtığı sınavı kazanarak kurumda görev yapmaya başladı. Halen çalışmalarını Prof. Mesut İktu ile sürdürmektedir.

Nurser Ugan 1978 yılında St. Georg Avusturya Lisesi’den, 1980 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı’dan Prof. Ova Sünder’in öğrencisi olarak mezun oldu. Daha sonra 2 sene Almanya’nın Darmstadt şehrinde Akademie für Tonkunst’da piyano eğitimine devam etti. Yurda döndükten sora İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda lisans eğitimini tamamladı ve göreve başladı. 1994-99 yılları arasında Frankfurt Dr. Hoch’s Konservatorium’da Piyano Eğitim Metodları ve Eşlik Bölümlerin’den mezun oldu. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda öğretim görevlisidir.

Program: G.F.Haendel, H. Purcell, W.A.Mozart, A.Dvorak, S. Rahmanınov,E. Grieg, G. Mahler, C.Saint-Saens, J. Massenet, F.Poulenc, G. Verdi, J.Nin, C. Akın, G. Bizet

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT