Test

Tarihler: 16 Nisan 2004 Cuma ~ 16 Nisan 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Balo Club

Ücret: 25 Milyon TL. (1 içki dahil)

Nereden Alınır: Balo Club

Adres: İstiklal Caddesi Balo Sokak No:6, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 95 15-16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2004 ~ Nis 16, 2004
x-ist.com presents Sweet Sense Vol.4 @ Balo

DJ’ler:
Tobi Neumann (Cocoon / Berlin)
Miss Dinky (Traum, Sonic Groove / Berlin, Chile)
Eden

x-ist.com tarafından Miller ve Dinamo 103.8’in katkılarıyla Beyoğlu’nun seçkin mekanlarından biri olan Balo Club’da düzenlenen Sweet Sense geceleri, 16 Nisan Cuma gecesi dördüncüsüyle devam ediyor. House müziğe yön veren prodüktör/DJ’lerin konuk olduğu seri, bu sefer iki ismi birden ağırlıyor: Tobi Neumann ve Miss Dinky.

Martin Landsky, Jori Hulkkonen ve Roman Flügel gibi isimleri müzik severlerle buluşturarak İstanbul gece hayatına yeni bir renk getiren Sweet Sense, ünlü Alman Prodüktör/DJ Tobi Neumann’ın yanı sıra Şili’li Miss Dinky’yi de ilk kez İstanbullularla buluşturacak.

Chicks on Speed ve Miss Kittin gibi dünyaca ünlü isimlerin albümlerinin prodüktörlüğünü yapan Tobi Neumann, 2001 yılında Chicks on Speed ve Malaria için hazırladığı “Kaltes Klares Wasser” ile “Almanya’nın En Çok Satan Plağı” ödülünü kazandı. Ertesi yıl çalışmalarına daha da ağırlık veren Tobi Neumann, Chicks on Speed’in ikinci albümünü çıkarırken, bir yandan da çalıştığı büyük isimlere, Sven Väth, Golden Boy with Miss Kittin, Westbam, Peaches, Human League gibi efsaneleri ekledi. Miss Kittin’in geçen yıl çıkan ilk solo albümü “Radio Caroline” ı hazırladıktan sonra, yakında çıkacak ikinci solo albümünün de hazırlıklarını tamamladı. Yoğun stüdyo temposunun arasında Avrupa ve Amerika’daki bütün önemli festivallerde (Loveparade, Streetparade, WMC Miami, Mayday, TimeWarp, Sone, Mund & Sterne vs.) ve dünyanın dört bir köşesindeki kulüplerde boy gösteren Alman Prodüktör/DJ Tobi Neumann, kendi albümü için Martini Brös. ile beraber kurdukları stüdyoda çalışmalarını sürdürüyor.

Tresor, E-Werk, Hardwax Store gibi dans müziğinin merkezlerinde DJ’lik hayatına başlayan NYC Resident DJ’i Miss Dinky (Alexandra Iglesias), 1997’de New York’a taşındıktan sonra Limelight, Tunnel, Fun, The Cooler, Frying Pan, VIP gibi mekanlarda kendini kanıtlama fırsatı buldu. Rolando, Derrick May, Frankie Bones, Stacey Pullen, DJ Hell, Anthony Rother, Heiko Laux gibi isimlerle çalışan Miss Dinky, Almanya, Amerika ve Avrupa’nın önemli bütün kulüplerinde performans sergiledi.

Tobi Neumann ve Miss Dinky’nin Türkiye’deki ilk performanslarına, Tolga Yalkın ve Engin Eraydın özel animasyon ve video gösterileriyle eşlik edecekler. Sweet Sense Vol.4, Eden’ın ev sahipliğinde saat 23:00`te başlayacak. Gecenin biletleri bir yerli içki dahil olmak üzere 25.000.000 TL olacak ve sadece parti gecesinde kapıdan alınabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT