Test

Tarihler: 14 Mayıs 2004 Cuma ~ 14 Mayıs 2004 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Yıldız Sarayı

Ücret: 25.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Yıldız Sarayı

Adres: Yıldız Sarayı Silahhane, Yıldız-Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 09 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2004 ~ May 14, 2004
TULUYHAN UĞURLU YILDIZ SARAYI KONSERİ

Tuluyhan Uğurlu, 14 Mayıs Cuma akşamı Yıldız Sarayı’nda vereceği konserinde, Osmanlı İmparatorluğu’nun 36 sultanı için 36 ayrı eser seslendirecek. Uğurlu’nun konseri sırasında müzikle senkronize olarak minyatürler, gravürler, tablolar ve fotoğraflardan hazırlanmış bir multivizyon gösterisi sunulacak.

Konserde Tuluyhan Uğurlu’ya Kültür Bakanlığı sanatçılarından Mehmet Refik Kaya (rebab), Yahya Soyyiğit seslendireceği naat ve kasidelerle eşlik edecekler.

Tuluyhan Uğurlu’nun “7 İstanbul Masalı” projesinin Beyazıt Devlet Kütüphanesi ve Sirkeci Garı’ndan sonra üçüncü mekanı olan Yıldız Sarayı, Osmanlı Devleti’nin son sarayı. Müzikal yolculuk, bu son saraydan 700 yıl öncesine dönerek Söğüt’e kadar uzanacak ve Ertuğrul Gazi’den Vahdettin’e tüm sultanlar notalarla bulunduğumuz mekana konuk olacaklar.

“Osmanlılar” konseri, bulunulan mekana özel bir sunumla başlayacak. Uğurlu’nun hazırladığı özel müzik eşliğinde yapılacak multivizyon gösterisinde seyirci Topkapı, Dolmabahçe, Çırağan, Beylerbeyi ve son olarak Yıldız Sarayı’nın tanıdık tanımadık kahramanlarıyla buluşup, yüzyıllar öncesine uzanıp, saray duvarlarındaki fısıltılara kulak verecekler. Bu görsel gösterinin ardından Tuluyhan Uğurlu’nun 36 bölümlü piyano resitali başlayacak.

Yıldız Sarayı Konseri’ne katılan konuklar Osmanlı geleneklerine uygun ikramlarla ağırlanıp, kendi tarihimizin anlatıldığı unutulmaz bir geceyi birlikte yaşayacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT