Test

Tarihler: 21 Aralık 2004 Salı ~ 22 Aralık 2004 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 48.500.000 TL - 43.000.000 TL - İndirimli: 38.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, 4. Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2004 ~ Ara 22, 2004
The Rat Pack Trio & Istanbul Superband
FRANK, DEAN VE SAMMY UNUTULMAZ!
21 Aralık Salı 20:00 - 22 Aralık Çarşamba 20:00

Bu yıl İş Sanat’ın geleneksel yeni yıl konserinde Hollywood’un unutulmaz şarkıcı - şovmenleri Frank Sinatra, Dean Martin ve Sammy Davis’i muhteşem bir gösteriyle anıyoruz. Frederick Gardner, Stephan Wayne Kennedy, Anthony Sullivan’dan oluşan yeni The Rat Pack Trio, konuk sanatçıları Juliet Bates ile Aycan Teztel yönetiminde Istanbul Superband eşliğinde, büyüleyici performanslarıyla sahnelerin bu üç devini canlandırırken, bizler “Mac The Knife”, “Under My Skin”, “New York New York” gibi cazın unutulmaz parçalarıyla 2004’e veda edeceğiz.

The Rat Pack (Fare Çetesi) ilk olarak Humprey Bogart’ın liderliğinde şekillenmeye başlamıştı. Bogart’ın eşi Lauren Bacall, sahneden sarhoş bir şekilde inen Bogart, Sinatra ve diğerlerini gördüğünde onlara; “Tam anlamıyla allahın cezası bir fare çetesi gibisiniz!” dediği anda gruba aranan isim bulunmuştu: “Fare Çetesi”. Humprey Bogart’ın ölümünden sonra, Frank Sinatra grubun liderliğini devraldı. Dean Martin ve Sammy Davis Jr’la birlikte artık kemik kadro oluştuktan sonra Shirley Maclaine de “onursal maskot” olarak gösterilerde yer almaya başlayınca, Las Vegas sahnelerinde yeni bir tarih yazılmaya başlanmıştı. Ama “soylu” Frank Sinatra’nın bu ismi hiçbir zaman sevmediğini belirtelim; o gruptan bahsettiği zaman “The Summit” (Zirve) sıfatını tercih ediyordu.

Ne yazık ki artık varolmayan Las Vegas’taki Sands Hotel, grubun şov üssü olmuştu. O güne kadar bir araya gelmiş şov topluluklarının en ünlüsü olarak bir anda parlayan The Rat Pack, sahnede şarkılar, danslar ve esprilerle izleyenleri coşturuyordu. “Robin and the Seven Hoods” ve “Ocean’s Eleven” bütün çetenin tam kadro yer aldığı filmlerdi. Ancak çetenin ulusal çapta ses getirmelerini sağlaması John F. Kennedy’nin seçim kampanyasında yer almalarıyla gerçekleşmişti.

Altmışlı yılların ortalarında yollarının ayrılmasından sonra 80’lerin sonlarında tekrar bir araya gelen grup eski heyecanı tekrar yakalayamamıştı. Dean hastalığından dolayı birkaç gösteriden sonra bırakmak zorunda kaldı. Zaten Sammy 1990’da, Dean 1995’te, Frank ise 1998’de hayata gözlerini yumdu.

“Fare Çetesi”nin nostaljisini tekrar yaşamak isteyenler, İş Sanat’taki gösteride bu şansı yakalayabilecekler. “Mac The Knife”, “Under My Skin”, “Sway, “Strangers in The Night”, “New York New York”, “My Way”, “Volare” ve That’s Amore” gösteri hakkında size ufak bir fikir verecektir. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler!
İşsanat

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT