Test

Tarihler: 28 Nisan 2004 Çarşamba ~ 28 Nisan 2004 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: 28.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Adres: Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 10 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2004 ~ Nis 28, 2004
BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKASTRASI NİSAN SOLİSTLERİ: RUDİN, GÜNEŞ VE GÖKSEL

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası sezonu ünlü solistlerle noktalıyor:Alexander Rudin (viyolonsel), Ruşen Güneş (viyola) ve Ferhat Göksel(klarnet) . Daimi Şef Gürer Aykal yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası 28 Nisan Çarşamaba günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, 29 Nisan Perşembe günü de Lütfi Kırdar Konser Salonu’nda iki konser vererek bu sezonu kapatıyor. Her iki konser de saat 20.00’ de başlayacak.

M.Bruch’un “Viyola ve Klarnet İçin İkili Konçerto” sunun solistleri Ruşen Güneş ile Ferhat Göksel, Strauss’un Don Kişot, op.35 inin solisti Alexander Rudin, Alman besteci Herge Joerns’in Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası için bestelediği “Les Folies D’Espagne” adlı eserinin dünya prömiyerinde de solist Ruşen Güneş olacak.

Dünyaca ünlü viyolonsel sanatçısı Alexander Rudin Avrupa ve Amerika’da verdiği konserlerin yanı sıra ülkemizde de konserler verdi, Uluslar arası İstanbul Festivali’ne katıldı. Sanatçı katıldığı uluslar arası yarışmalarda birincilikler kazandı.

Önceki yıllarda Londra Filarmoni ve BBC Senfoni Orkestrası’nda solist olarak çalan ünlü viyolacı Ruşen Güneş, Borusan İstanbul Flarmoni Orkesrasın’nda grup şefliği yaptı.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nda Klarnet grup şefi olarak görev yapmakta olan Ferhat Göksel aynı görevini Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nda da sürdürmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT