Test

Tarihler: 25 Kasım 2004 Perşembe ~ 25 Kasım 2004 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi

Ücret: 19.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Yeni Melek Gişe

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sok. No.13 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 244 97 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2004 ~ Kas 25, 2004
KURBAN & AYLİN ASLIM, 25 KASIM`DA YENİ MELEK`TE SAHNE ALIYOR!

Kurban:
Kurban, 5 yıl aradan sonra “SERT” isimli ikinci albümleriyle müzik marketlerdeki yerini aldı. “Sert”, grubun çok kısa bir süre sonra çıkaracağı ve sadece kendi bestelerinden oluşacak üçüncü albümlerinden önceki ‘ara albüm’ olarak nitelendirilebilir. Kurban’ın konserlerinde çaldığı cover’lardan oluşan bu albümde Barış Manço’dan ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’, ‘Lambaya Püf De’, Cem Karaca’dan ‘Namus Belası’, şimdiye kadar birçok şarkıcı tarafından söylenmiş olan Mehmet Ilgın, Cengizhan Altuntaş imzalı ‘Ağlama Değmez Hayat’, Sonny Curtis uyarlaması olan ‘Hayvan’, Cahit Berkay ve Deniz Yılmaz imzalı ‘Haberin Yok’, anonim bir şarkı olan ‘Zorba’, iki yeni beste ‘Annen’ ve ‘Yosma’, bir de ilk albümün en sevilen parçalarından biri olan ‘Yalan’ın farklı bir versiyonu bulunuyor.

Aylin Aslım:
Yumuşak vokallerle bezenmiş elektronik müziğin ülkemizdeki yegane temsilcisi Aylin Aslım “Süt” adlı yan projesiyle ilk kez Babylon’da. Aslım’ın orijinal şarkıları içine rock “riff”leri katarak daha “az elektronik daha çok rock” yapan grup, konserde 90’lar grunge’ından “kült” parçalar ve Türk şarkılarından da bir seçki çalacak. Aylin Aslım bu performansında çok yakında çıkacak yeni albümünün de tohumlarını atıyor.
Yenimelek

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT