Test

Tarihler: 23 Nisan 2004 Cuma ~ 23 Nisan 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Balo Club Rhino

Ücret: 20 Milyon TL (1 içki dahil)

Nereden Alınır: Rhino

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 6 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2004 ~ Nis 23, 2004
Rhino Music & MG sunar: Exclusive Sessions vol.1
Christian Fischer (Definition Records/Almanya)
Taylan
DZA
Disc Jockey Ari

Rhino Music Club "exclusive sessions" gecelerinin ilkinde Almanya’nın ünlü dj ve prodüktörlerinden Christian Fischer’i konuk ediyor. Christian Fischer ilk olarak Statik Entertainment label`ından yayınladığı parçalarla başarıyı yakaladı. Cam2 adı altında Christian Hessel ile beraber yaptığı ilk prodüksüyonu "Xaja" bu label`dan 1996`da yayınlandı. Bu, o dönem için oldukça cesur bir çalışmaydı ve çok olumlu tepkiler aldı.

Fischer, Dj rush ile birlikte "the Distillery" (Leipzig) gibi klüplerde techno pistine ateşini püskürttü. Doğu Almanya`nın en büyük açık hava mekanında "Sonne Mond und Sterne" i binlerce particiyle kutladı, Delitzch`deki "Shootclub" da, Frankfurt`ta "Clubu60311"de kendi techno ‘tanımı’nı ortaya koydu. Leipzig`deki "Letterman" ve "Coco Bar" gibi yerlerde de Detroit sound`uyla daha sakin kitleleri de memnun etmeyi ihmal etmedi ve nihayet Neukirchen`deki "Cult" ta resident olarak çalmaya başladı.

Statik Entertainment`tan 11 katalog numarasıyla çıkan eseri, Asem Shama (Vanguard), Sven Dedek (Basic Implant) gibi isimlerin saygısını kazandı. Bu noktada Fischer,kendi label`i "Definition Records" u kurdu. Bu labelda kendi eserlerinin yanı sıra T.P Heckmann, Rino Cerrone, Justin Berkovi, Paul Brtschitsch ve Ade Fenton gibi isimlerin de prodüksüyonlarını yayınladı. 2002`de "Global Control" u yayınladı ve bununla Almanya , Finlandiya ve Brezilya`yı kapsayan bir turneye çıktı. Kendi plak şirketinin dışında Toneman, Music First ve Kiddaz FM gibi label`lardan da eserleri yayınladı.
23 nisan gecesi Christian Fischer’in yanı sıra ülkemizin başarılı djleri Taylan, DZA ve Disc Jockey Ari bu geceye ev sahipliği yapacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT