Test

Tarihler: 01 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 01 Mayıs 2004 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: 37.000.000 TL - 32.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Beşiktaş Kültür Merkezi

Adres: Has Fırın Cad. No:75, Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 24 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2004 ~ May 1, 2004
Atlas Festivali / Türküler
Atlas Festivali, 4-8 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Kültür Merkezi`nde gerçekleşecek. Atlas Festivali adını, dünyanın sadece yaşadığımız yerden ibaret olmadığını gösteren, sonsuz düşler kaynağı olan dünya atlaslarından alıyor. Bu sene ilki gerçekleştirilecek festival, 5 gün sürecek ve 14 konser gerçekleşecek. Festivale, 4 kıta, 8 ülkeden toplam 16 grup ve 33`ü Türk toplam 58 sanatçı katılıyor.

20:00 - 20:30 - Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak "İlk An, Son An, Bir Nefes"
20:30 - 21:00 - Muharrem Temiz “Arguvan Yöresi Ağzıyla Alevi Türküleri”
ARA
21:15 - 22:00 - Okan Murat Öztürk - Nida Ateş - Hasan Yükselir "ve Hüzün...ve Hüseyni...ve Anadolu..."
22:00 - 23:00 - Erkan Oğur & İsmail H. Demircioğlu “Gülün Kokusu Vardı”

Ali Rıza Albayrak:
1977 yılında Almanya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Halen aynı fakültede Davranış Bilimleri üzerine yüksek lisans yapmaktadır.

Hüseyin Albayrak:
1971 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Bir süre özel sektörde denetim uzmanı olarak çalıştı. Bu yıllarda müzik sevdası ağır bastığından görevinden istifa etti ve tamamen müziğe yoğunlaştı.

MUHARREM TEMİZ:
Grup üyeleri: Muharrem Temiz: Bağlama & Ses, Ulaş Özdemir: Bağlama, Murat Toraman: Kaval
Temiz, öncelikle kendi yöresi Arguvan’dan derlediği türkü ve deyişleri, geleneksel sazlarla icra etmektedir. Bu türkü ve deyişlerin pek çoğu, halk müziği repertuarına ilk kez giren türküler olmuştur. Muharrem Temiz, genç kuşak halk müziği sanatçıları arasında, geleneksel tavrı koruyan en önemli isimlerden birisidir.

OKAN MURAT ÖZTÜRK:
Anadolu geleneksel müziği ve bu müziğin vazgeçilmez çalgısı bağlamanın temsilcilerinden olan Okan Murat Öztürk, 1967 Ankara doğumlu ve Jeoloji mühendisidir.

NİDA ATEŞ:
1970 yılında İstanbul’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden 1991 yılında mezun oldu. Halk ozanı olan babası Sait Ateş’den etkilenerek başlayan bağlama çalma ve türkü söyleme ilgisi çocukluk yaşlarından bu yana artarak devam etti. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli konser ve festivallere katıldı. 2003 yılında Erkan Oğur ve Okan Murat Öztürk’ün yönetmenliğinde hazırladığı Ömür Bahçesi adlı solo albümü Kalan Müzik etiketiyle yayınlandı.

HASAN YÜKSELİR:
Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu olan Hasan Yükselir Ankara Üniversitesi Fakültesi Tiyatro Bölümü`nde master yaptı. ADOB solisti Savaşeri Kolat`dan (Tenor) şan dersleri alan sanatçı, müzik yaşamını 1993 yılından beri Almanya`da sürdürmektedir.

ERKAN OĞUR:r>1954 yılında Ankara`da doğan ve Elazığ`da büyüyen sanatçının müzik anlayışına bu bölgenin çok büyük etkisi oldu. Cazla da ilgilenen sanatçı, kendi kurduğu Telvin adlı grupla North Sea Jazz Festival gibi önemli festivallere de katılmışlardır. Philip Catherine gibi uluslararası caz sanatçıları ve Borremeo Quartet gibi kendi alanlarında önde gelen klasik müzik gruplarıyla da çalışmalar yapmıştır.

İSMAİL H. DEMİRCİOĞLU:
1957`de Rize`de doğdu. 1980 yılında İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümüne`ne girdi, 1984’te mezun oldu. Sanatçının solo albümü "Nasibolsa" Ocak 2004’te çıkmıştır. Erkan Oğur ile beraber yurtiçinde ve yurtdışında konserler vermektedirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT