Test

Tarihler: 27 Mayıs 2004 Perşembe ~ 28 Mayıs 2004 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 15 Milyon TL Öğrenci: 10 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2004 ~ May 28, 2004
Mavi Müzik
DJ Dolores & Aparelhagem, Recife/Brezilya
27 Mayıs Perşembe / 21:30
28 Mayıs Cuma / 23:00

Brezilyalı DJ Dolores’in tam kıvamındaki Mavi Müzik Gecelerinin Mayıs ayı konuğu, bol ödüllü Brezilyalı DJ Dolores’in son füzyon projesi “küresel-Brezilya-elektronik” üçlemesinin günümüzdeki en umut verici örneği Aparelhagem. “Soundsystem” Brezilya’da çok popular bir kelime olan ve “Soundsystem” anlamına gelen topluluk , DJ Dolores önderliğinde reggae klasikleri ve zengin geleneksel Brezilya müziklerinin zengin ezgilerine çağdaş ve elektronik bir pencereden bakıyor. Hip-hop, house ve Brezilyalı avant-gard besteci Edgar Varèse’den etkilendiğini söyleyen DJ Dolores ülkesindeki erkek-egemen toplumu kışkırtmak için de bir sahne adı almış Asıl adı Helder Aragão de Melo olan müzisyen Orchestra Santa Massa ile “Küresel Kulüp” müziği (Global Club) dalında 2004 yılının BBC Dünya Müziği Ödülünü de kazandı. Samba’nın kıvrak ritimlerinden güç alan, çekici vokallerle bezenmiş bu funk temelli özgün tarz Brezilya müziği severlerden funk hayranlarına, dünya müziği tutkunlarından elektronika’cılara dek herkesi mutlu edecek.
28 Mayis Cuma DJ Naki 22:00-23:00 ve 01:00-...

DJ Dolores – sampler, elektronik programlama, bilgisayar, turntable / Isaar França – vokaller / O Rocha – vurmalı çalgılar, saksofon / Fernando Catatau Forro – trompet, elektrik gitar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT