Test

Tarihler: 13 Mayıs 2004 Perşembe ~ 13 Mayıs 2004 Perşembe - Saat: 23:00

Yer: Manhattan Music Club

Ücret: 12.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Manhattan Music Club

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No:2 Galatasaray, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2004 ~ May 13, 2004
13 MAYIS Perşembe Saat 23:00
LIFELINE

2001 yazında Gitarist ve Besteci Şevket Akıncı tarafından kurulan Lifeline , Kuzey Cazıyla sokak Funk’ını , 70’lerin Fusion’ını ve Rock’u birarada barındıran özgün bir grup. Tenor ve Soprano Saksofon, Electric Wind ve Sampler’da Yahya Dai (Asia Minor , Acid Trippin , Tuna Ötenel , Önder Focan , Ayşe Tütüncü Piyano Perküsyon Beşlisi , Becks Big Band ), Davulda Cem Aksel (Bülent Ortaçgil , Akın Eldes , Serdar Ateşer), Klavyede Emre Tukur, Bas gitarda Mümtaz Solmaz, Gitarda Şevket Akıncı’dan oluşan Lifeline’ın ilk albümü Nova Express’e Trompette İmer Demirer ve Klavyede Baki Duyarlar gibi Caz dünyasında önemli sanatçılar konuk olmuşturlar. Yaklaşık üç yıldır İstanbul’da çalışmalarını sürdürmekte olan grup, bu yıl da çeşitli klüplerde çalışmalarına devam edecek .Farklı birikimleri olan müzisyenleri potasında toplayan “Lifeline” projesi , 2. albümünü tamamladı . Şehir sound’lu ve bilgisayar destekli bir karakteri olan topluluğun sahne performansı ; bugünün kaotik ve çarpıcı dünyasını çağrıştırır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT