Test

Tarihler: 05 Aralık 2004 Pazar ~ 05 Aralık 2004 Pazar - Saat: 17:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 22.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Bostancı Gösteri Merkezi Gişe

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı, Bostancı Bostancı İstanbul

Telefon: 0216 338 02 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2004 ~ Ara 5, 2004
MOR VE ÖTESİ

‘mor ve ötesi’ 1995 yılının Ocak ayında Kerem Kabadayı, Harun Tekin, Derin Esmer ve Alper Tekin tarafindan kuruldu. Daha önce çeşitli gruplarda bir arada çalışmış olan bu dört kişinin hedefi, kendi bestelerini yaparak varolmayı başarmaktı. Kurulduğu yılın ilk yarısını şarkı yazımı ve düzenlemeleri üzerinde çalışarak geçiren grup, aynı yılın Ağustos ayında sekiz şarkılık bir kayıt yapmak üzere Stüdyo Spectrum`a girdiğinde ilk albümünü kaydettiğinden habersizdi.

‘mor ve ötesi’nin son albümü ‘Dünya Yalan Söylüyor’, bu ülkede kendi istediği müziği geniş kitlelerle buluşarak üretmenin ve bunu yaparken de suya sabuna dokunmanın mümkün olduğu cümlesinden hareket ediyor. Dünyaya, ekolojiye ve kendi dışımızdaki hayata asla duyarsız kalmayan bir müzik grubunun, büyük bir hayali insanlarla paylaşarak varolmak isteyen ve elindeki mikrofonun sorumluluğunun farkında olan dört kişinin çığlığı bu kez Bostancı Gösteri Merkezi`nde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT