Test

Tarihler: 07 Mayıs 2004 Cuma ~ 07 Mayıs 2004 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi

Ücret: 22.000.000 TL - Kapıda: 25.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Yeni Melek

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sok. No.13 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 97 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2004 ~ May 7, 2004
MILLER MASTER DJ CONTEST FİNAL PARTİSİ KAÇMAZ!

Elektronik müziğin ülkemizde gelişmesi ve ilgili, yetenekli gençlere fırsat tanınması amacı ile Miller, üniversiteli gençler arasında bir yarışma düzenledi: Miller Master DJ Contest. Büyük ilgi gören yarışmaya katılıp ilk elemeyi geçen ve Miller Master DJ Workshop’a katılarak eğitim görüp ilk 10 DJ adayı arasına seçilen genç DJ’ler, bu kez gece yaşamının gözdesi Miller’ın eğlenceli partilerinden birinde gerçek seyirciler önünde yarışacaklar. Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde, 7 Mayıs Cuma gecesi düzenlenecek partide, ilk üç Miller Master DJ performanslarına göre jüri tarafından seçilecek. Sabaha kadar sürecek partide ayrıca ünlü DJ’ler Arkın Allen, DJ Fucks ve DJ Cervus izleyicileri coşturacaklar.

Miller Master DJ Contest’in iki eleme etabının ardından, müzikseverlerle buluşacak 10 şanslı DJ adayını, 15’er dakikalık performansların ardından Ali Şahinbaş a.k.a. Fuchs, Prodüktör Yunus Güvenen, Alpay İzer a.k.a Kiwi, dünyaca tanınmış sanatçılarımızdan Mercan Dede (DJ Arkın Allen), ITÜ Müzik İleri Araştırmalar Bölümünden Rouben De Lautour, ünlü gece kulübü işletmecisi Emre Ergani, Aktüel Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Mansur Forutan, DBR Yayın Direktörlerinden ve Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Tolga Akyıldız ve Tempo Dergisi Müzik Yazarı Tukun Akbaş’dan oluşan jüri değerlendirecek ve Miller Master DJ Team belirlenecek.

Miller Master DJ Contest birincisi Pioneer DJM 600 mixer ve 2 Technics SL 1210 pikak’tan oluşan bir DJ setinin yanında yazın Dinamo 103.8 FM’de 1 ay staj olanağı kazanırken; ikinci DJ Pioneer CDJ-800 CD Player; üçüncü DJ ise Pioneer CDJ – 100 CD player kazanacak.

Miller Master DJ Team ayrıca 1 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında ülke çapındaki üniversiteleri dolaşarak, partiler düzenleyen DJ Tour’da üniversiteli arkadaşlarına turntable önünde zevkli saatler yaşatacak.
Not: Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT