Test

Tarihler: 15 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 15 Mayıs 2004 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Parkorman

Ücret: Tam: 35.000.000 TL - Öğrenci: 25.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Venue

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 358 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2004 ~ May 15, 2004
Smirnoff Experience Efsane DJ Sasha’yı İstanbul’a getiriyor

Albüm çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle Türkiye’ye gelişi ertelenen ve müzikseverler tarafından büyük heyecanla beklenen Sasha, Smirnoff Experience partisi için Mayıs ayında İstanbul’a geliyor. Progressive müziğin dünyadaki en önemli ismi sayılan efsane DJ SASHA, 15 Mayıs Cumartesi gecesi, Park Orman Dome’de gerçekleşecek Smirnoff Experience Partisinde elektronik müzik tutkunları ile buluşacak.

Smirnoff votka’nın Türkiye’de elektronik müzik yayını yapan FG 93.7 ile birlikte düzenlediği Park Orman’daki dev Smirnoff Experience Partisi’nde sahne alacak SASHA’ya Türkiye’den DJ Tarkan eşlik edecek.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de elektronik müziğin en iyi DJ’lerini biraraya getiren Smirnoff Experience, bu kez son 10 yıldır sürekli dünyanın en iyi 5 DJ’i arasında bulunan SASHA ve Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden Tarkan’ın performansları ile unutulmaz bir gece yaşatacak.

Tüm konukların giriş kapılarında özel olarak karşılanacağı ve ayrıcalıklı bir eğlence yaşayacakları Smirnoff Experience Partisi, heyecan verici dekoru, özel ses sistemleri ve birbirinden ilginç interaktif gösterileri ile uzun süre hafızalardan çıkmayacak.

Smirnoff Experience geçen yıl boyunca dünyanın en ünlü dans müziği kulüpleriyle alışılmışın dışındaki bazı mekanlarda gerçekleştirildi. Tümü geniş çaplı ve samimi kulüp gecelerine sahne olan Smirnoff Experience’ta Masters At Work, Roger Sanchez, Erick Morillo, Carl Cox, Sasha ve Orbital gibi dünyaca ünlü yeteneklerin yanı sıra kendini bu müziğe adayan yerel yeteneklerin repertuarlarına da yer verildi.

Dünya çapında Kuzey Amerika’da Kanada, Kosta Rika, Jamaika, Meksika, ABD; Avrupa’da Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, Almanya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya, İngiltere; Güney Amerika’da Brezilya, Peru, Venezuella; Asya’da Hindistan, Rusya ve Afrika’da Kenya, Güney Afrika’da gerçekleştirilen Smirnoff Experience, Türkiye’deki elektronik dans müziği tutkunlarının da vazgeçilmez adresi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT