Test

Tarihler: 13 Haziran 2004 Pazar ~ 13 Haziran 2004 Pazar - Saat: 19:00

Yer: Parkorman

Ücret: Tam : 17.000.000 TL - İşbank İndirimli : 12.000.00

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Parkorman Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2004 ~ Haz 13, 2004
İş’ te Üniversiteli Parti Yeni Albümü “ Su ” nun ilk konseri ile Mercan Dede
Aslı / Park / Orient Expressions
Türkiye İş Bankası’nın üniversiteli gençlere özel hizmet paketi İş’te Üniversiteli’den, yine üniversitelilere özel “İş’ te Üniversiteli Parti”, 13 Haziran 2004 Pazar, Park Orman’ da…

Üniversite öğrencilerine taksitli ve indirimli alışveriş imkanı sunan “maksimum” avantajlı İş’te Üniversiteli kredi kartının yanısıra, harçlıklarını değerlendirmeleri için Yatırım Hesabı, faturaları için Otomatik Ödeme ve Ek Hesap, İnteraktif Bankacılık gibi birçok ürün ve hizmeti bir araya getiren “İş’ te Üniversiteli” ile şimdi müzik, eğlence ve parti zamanı!

Mercan Dede: Farklı kültürlere has müzikleri ustaca biraraya getiren, yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki konserlerinde de büyük ilgi gören son dönemlerin en konuşulan isimlerinden Mercan Dede (nam-ı diğer Arkın Allen) Haziran ayında çıkaracağı yeni albümü “Su” nun ilk konserinde yepyeni parçaları ve sürpriz konukları ile farklı bir konseptle sahne alacak.
“Seyahatname” ve “Nar” albümüyle iyi bir satış grafiği yakalayan Mercan Dede; DJ, prodüktör, ney ve bendir sanatçısı gibi farklı kimlikleri birarada bulunduruyor. Dünya müziği alanında en prestijli yarışmalardan BBC Radio 3 Awards’ a iki dalda birden aday gösterilen ve dünyanın en önemli festivallerinde verdiği konserlerle büyük başarı kazanan Mercan Dede “Su” nun ilk konser heyecanını müzikseverlerle paylaşıyor. Mercan Dede’ nin müzikal birikimini tüm samimiyetiyle aktardığı “Su” ya, dünyaca ünlü müzisyenler de katkıda bulundu.

Aslı: Ortaokuldan bu yana müziğin içinde olan Aslı, Özel Ortadoğu Lisesi` nde kurdukları grup Mary Jane ile bir süre barlarda çalıştı. Kısa sürede rock müziğinin sevilen isimlerinden biri oldu. İlk albümü “Neredesindeyim” den sonra, ikinci albümü "Su Gibi” yle de iyi bir çıkış yaptı. Şarkılarının büyük bir kısmının söz ve bestesi kendisine ait.

Park: Çağdaş, Gence, Alper ve Bora’ dan kurulu grup, esprili ve neşeli sahne şovlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle üniversite konserleri ile kendilerinden sıkça söz ettiriyorlar.

Orient Expressions: DJ. Yakuza (Can Utkan) , Richard Hamer ve Cem Yıldız’ dan oluşan Orient Expressions elektronik müziği “Doğu” ile buluşturuyor. “Divan” isimli albümleri piyasaya çıkan grup Türk Halk müziğini elektronik müzikle harmanlayıp yepyeni tatlar sunuyor. Konuk sanatçıların vokalleriyle renk katacağı konserde DJ. Yakuza albümün elektronik alt yapılarını kurarken Cem Yıldız Türk Folk Müziği melodilerini saz, cümbüş, bağlama ile yeniden yorumluyor. Richard Hamer ise saksafon ve çeşitli flütlerle parçalara nefes veriyor.

PROGRAM:
20:00 Orient Expressions
21:00 Park
22:00 Aslı
23:00 Mercan Dede

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT