Test

Tarihler: 18 Mayıs 2004 Salı ~ 18 Mayıs 2004 Salı - Saat: 20:00

Yer: İtalyan Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Yapı Kredi Kültür Merkezi ve İtalyan Kültür Merkezi

Adres: Meşrutiyet Cad. No:161, Tepebaşı-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 04 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2004 ~ May 18, 2004
AÇIK SAHNE:
Ayşe Tütüncü Caz Üçlüsü

Halen “Piyano-Perküsyon Grubu” ile çalmaya devam eden Ayşe Tütüncü bu yıl (2004) yeni bir üçlü kurdu; bu üçlüde yanında Piyano-Perküsyon projesinin içinde yıllardır birlikte müzik yaptığı iki müzisyen yer alıyor: Bas ve Sib klarnette Oğuz Büyükberber, soprano ve tenor saksofonda Yahya Dai.

Mart başından beri konserler veren üçlü, Ayşe Tütüncü’nün özel olarak bu grup bileşimi için düzenlediği yeni bestelerini çalıyor. Düzenlemeler iki nefesli çalgının birbiriyle ve piyanoyla ilişkisi üzerine kurulu. Genellikle soprano saksofon ve bas klarnet, zaman zaman da çalgı değiştirilerek Sib klarnet ve tenor saksofon eşleşiyor. Müziğin karakteri klasik batı müziği, caz ve yöresel müzik damarlarının A.Tütüncü’ye has bir üslupta harmanlanması olarak tarif edilebilir. Ayrıca repertuarın bir bölümünde de Bojan Z., Debussy ve Astor Piazzola gibi bestecilerin yine bu üçlüye göre piyanist tarafından düzenlenmiş yorumları da yer alıyor. Doğaçlamalar ise her zaman olduğu gibi konser anına ait...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT