Test

Tarihler: 20 Mayıs 2004 Perşembe ~ 20 Mayıs 2004 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 8 Milyon TL. Öğr: 4 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2004 ~ May 20, 2004
Viyolonsel: Erman İmayhan & Piyano: Özgür Tuncer

Erman İmayhan: İstanbul`da doğdu.1994 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı`nda Prof.Reşit Erzin ile viyolonsel eğitimine başladı.
İlk konserini 1996 yılında Atatürk Kültür Merkezi`nde "İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası" filarmoni konserleri çerçevesinde verdi.1999 yılında ise,"Anaçev"in düzenlemiş olduğu "Genç Yorumcular" adlı viyolonsel yarışmasında üçüncülük derecesi aldı.Üyesi olduğu "Grup Triolog" ile 2000 yılı içerisinde Çorum`da düzenlenen "Genç Yorumcular" oda müziği yarışmasına katılarak ikincilik ödülü aldı ve yine aynı grup ile 2000-2001 sezonu içinde "İstanbul Festivali" seçmelerini kazanarak bu etkinlikte yer almıştır. 2002 yılı Kasım ayında ise birlikte çalışmış olduğu yaylı çalgılar kuartetiyle Korsika`da düzenlenen Akdeniz Genç Müzisyenler Festivali`nde konserler verdi. 2002 ve 2003 yazı olmak üzere iki yıl üstüste Avrupa`da "Akdeniz Ülkeleri Gençlik Orkestrası"nın turnelerinde baş viyolonselist (grup şefi) olarak görev aldı.

Özgür Tuncer: Eğitimine, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Prof. Metin Öğüt’ün öğrencisi olarak başladı. Lisans eğitimini bölüm birinciliğiyle tamamladı.Tez çalışmalarını “Chopin’in Müzikal Yorumu” üzerine yaptı. Uluslararası piyano ve müzik festivallerine katıldı. 1995 yılında Sicilya (Palermo)’da “Conferenza Musicale Mediterranea” organizasyonunun düzenlediği yarışmaya katıldı. Jüri tarafından seçilerek Sicilya’da konserler verdi. Olağanüstü bir yeteneğe sahip olan Özgür Tuncer, 1999 yılında, Belçika’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli yarışması olan “Uluslararası Kraliçe Elizabeth Piyano Yarışması”nda Türkiye’yi temsil etti. Son olarak 2000 yılında, Fransa’da, Akdeniz ülkeleri çerçevesinde organize edilen etkinlikte Fransız ve Türk bestecilerinden oluşan bir repertuvarla resital verdi. Daha once farklı bir etkinlikte Vladimir Ovchinnikov’la birlikte yer alan Özgür Tuncer, bu kez, muhteşem yorumunu tüm ustalığı ile müzikseverlerle paylaşıyor. Özgür Tuncer, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim görevlisi öğretim görevlisi olarak akademik kariyerine devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT