Test

Tarihler: 24 Temmuz 2004 Cumartesi ~ 24 Temmuz 2004 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Solar Beach

Ücret: 30 - 35 - 40 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Solar Beach

Adres: Turban Yolu Caddesi 4 – Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: 0216 556 98 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2004 ~ Tem 24, 2004
TUBORG MODERN ROCK FESTİVALİ 3
24 Temmuz Cumartesi SOLAR BEACH

P!NK, Tuborg Modern Rock Festivali 3’te ilk kez Türk seyircisiyle buluşuyor.
Yaz aylarına damgasını vuracak festival kapsamında P!NK’in yanısıra Teoman, Kurban ve Spitney Beers sahne alacak. Müzikseverleri konserlerin sonrasında özel bir ‘after show rock party’ bekliyor.

PROGRAM:
09:00 Plaj Açılışı
18:00 Festival başlangıcı
19:00 Spitney Beers
20:00 Kurban
21:15 Teoman
22:30 P!NK
00:00 After Show Rock Party

BİLET FİYATLARI:
Biletix / Festival 35 MTL
Biletix / Festival + Plaj Girişi 50 MTL
Kapıda / Festival 40 MTL
Kapıda / Festival + Plaj Girişi 55 MTL

Albüme Try This (Bunu Dene) adını verdim, çünkü liderler ve takipçileri olduğuna inanıyorum. Lider olmak ve farklı şeyler denemek çok güzel bir duygu. Umarım daha çok insan lider olmayı ister. (PİNK)

Şüphesiz ki PİNK kendini iyi hessettirecek her şeyi yapma hakkına sahip oldu. 2000 yılında, 18 yaşındayken, çıkardığı ilk albümü Can’ t Take Me Home dan 3 parça TOP 10 listesine girdi:There You Go, Most Girls ve You Make Me Sick.Albüm platin plak kazanarak tam 59 hafta Billboard 200 listesinde yer alma başarısını gösterdi.

Ancak Pink’ i uluslarası arenaya Missundaztood adlı ikinci albümü taşıdı. Lady Marmelade single ıyla aldığı Grammy ve MTV VMA ödüllerinden sonra kasım 2001 de çıkardığı bu albüm Pink’ in sınırlarını ve inanılmaz yeteneğini ortaya çıkardı.. Bu albümden çıkarttığı 4 single dan biri olan Get the Party Started 2002 nin dillerden düşmeyen parçası haline geldi.Tüm dünyada 12 milyondan fazla satan bu albümle Pink Megastar lar arasına bir anda giriverdi.

Fakat üçüncü albümü Try This i kayıt etme zamanı geldiğinde kendini tekrarlayan bir hit albüm yapmadı. “Geçen albümde herkez benim çılgın olduğumu söyledi. Bende tamamen yön değiştirerek albüm yarılanana kadar kendimden pek fazla bir şey katmadım. Bu sefer istediğim her şeyi yapabilirdim. Metal opera bir albüm yapacaktım ama gerçekten çalışmadım” diye şaka yapıyor.

Pink yaratıcı özgürlüğünü sonuna kadar kullanarak kendini yeniden keşfettiği Missundaztood albümünde, canlı bir şekilde Filadelfiyalı küçük kızın kötü geçen çocukluk günleri ve karmaşık aile hayatını bize anlattı Try This ise daha liberal bir şekilde “Looser Pink” i anlatıyor. “Missundaztood daha derin bir albümdü benim için bir terapiydi. Bu albüm o kadar ağır değil. Kendimi anlatmak yerine birçok farklı insanın hikayesi üzerinde çalıştım”

Geçmiş hayatının karmaşıklığına rağmen 27 yaşında zirveye ulaşan Pink, bu yaz çekimlerine başlanacak olan The Gospel According to Janis (şimdilik bu adla anılıyor) adlı biyografik filmde 1970 te ölen ünlü rock sanatçısı Janis Joplin’i canlandıracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT