Test

Tarihler: 23 Mayıs 2004 Pazar ~ 23 Mayıs 2004 Pazar - Saat: 19:00

Yer: Askeri Müze Kültür Sitesi

Ücret: Tam: 20 Milyon TL. indirimli: 15 milyon TL. Festival Alanında: Tam: 17.5, İndirimli: 12.5 milyon TL.

Nereden Alınır: iletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Askeri Müze Kültür Sitesi

Adres: Askeri Müze, Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 417 41 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2004 ~ May 23, 2004
Maya Organizasyon Tanıtım’ın düzenlediği ÇOK YAŞA! Sağlık ve Sanat Festivali 21-23 Mayıs 2004 tarihlerinde saat 11.00 ve 20.00 arası Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde ziyaretçileri ile buluşuyor.

Festivalde hastahaneler, klinikler, sağlık hizmetleri veren kuruluşlar, kişisel gelişim merkezleri, doğal gıdalar üreten firmalar, spor ve güzellik merkezleri gibi kurum ve kuruluşlar katılımcı olarak yer alıyor.

Birçok sanat etkinliğine ev sahipliği yapan festival, ayrıca toplum sağlığına desteğiyle de dikkat çekiyor.
ÇOK YAŞA’da katılımcılar ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı bulurken, uzmanlar sağlıklı bir yaşam için izlenmesi gereken yollar ve gerekli destekler konusunda bilgilerini paylaşacaklar.
Bir konser bileti alan 3 gün boyunca festival etkinliklerine ücretsiz katılabilecek. Fuar alanına giriş ise ücretsiz.

ŞİRİN PANCROĞLU & MERİÇ DÖNÜKARP İkisisi Arp Resitali:
Şirin Pancaroğlu ve Meriç Dönükarp İkilisi, Çok Yaşa Sağlık ve Sanat Festicvali çerçevesinde 23 Mayıs Pazar akşamı 19:00`da bir arp resitali verecekler.
Şirin Pancaroğlu (Arpist): The Washington Post`un milli servet olarak nitelendirdiği arpçı Şirin Pancaroğlu, çalgısının efsanevi, ancak az bilinen evrenini zengin boyutlarıyla tanıtmayı kendine ödev edinmiş bir sanatçıdır. Verdiği konserlerle dünyanın çeşitli köşelerinde sesini duyuran Pancaroğlu, aralarında Berlioz Festivali, Villeveyrac Müzik Haftaları, Trièves Festivali, Chirens Festivali, Uluslararası Bellapais Festivali, Yapı Kredi Sanat Festivali, Millenium Stage, Imagine New Music Festival, Ebb and Flow Arts Festival, Festival del Centro Historico de la Cuidad de Mexico, Kuzey Kıbrıs Bellapais Uluslararası Müzik Festivali, Uluslararası İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir Festivalleri olmak üzere pek çok festivale katıldı. A.B.D.`de Kennedy Center ve Wolf Trap, Japonya’da Toru Takemitsu Memorial Hall, Kore`de Sejong Cultural Arts Center ve İstanbul`da AKM, CRR ve İş-Sanat gibi seçkin konser mekanlarında çaldı. Tokyo Senfoni Orkestrası, Avrupa Topluluğu Oda Orkestrası, Memphis Senfoni Orkestrası, Washington Chamber Symphony, Ancyra Oda Orkestrası, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Akbank Oda Orkestrası eşliğinde konserler verdi.

Meriç Dönük: Meriç Dönük 1985 yılında Mersin’de doğdu. Müziğe sekiz yaşındayken Nuran Çapanoğlu ile Mersin Devlet Opera Balesi Çocuk Korosunda başladı. Üç yıl boyunca aldığı koro ve bale eğitiminin ardından 1996’da Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümüne girdi. Burada aldığı eğitim boyunca İndira Salmanlı ve Hakan Gözükara ile çalıştı.
Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da Feyziye Mektepleri Vakfı Mavaffak Benderli Salonu, Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde konserler veren genç arpist halen Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümünde Şirin Pancaroğlu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT