Test

Tarihler: 29 Mayıs 2004 Cumartesi ~ 29 Mayıs 2004 Cumartesi - Saat: 21:15

Yer: Burch Beach

Ücret: 22.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Burc Beach

Adres: Burc Beach, Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: 0216 556 98 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2004 ~ May 29, 2004
Rock`n Dark@Burch Beach
PROGRAM:
21.15 - 22.30 GRİPİN
22.45 - 24.00 VEGA
24.15 - 01.30 REBEL MOVES
01.30 - POWER FM DJ & PERCUSSION SET

REBEL MOVES: Haftalarca listelerde kalan "Sheep" ve "Bandare" hitlerinin yaratıcısı Rebel Moves 29 Mayıs 2004 tarihinde Rock`n Dark @ BURC Beach`te sahne alıyor. Rebel Moves elektronik, ska, funk, etnik, pop ve reggae gibi farklı tarzları buluşturan müzikleri ve eğlenmek isteyenlere tavsiye edilen şarkılarıyla Burc Beach`de! Perküsyon, davul, elektrik gitar, bas gitar keyboard ve synth’leri, alaturka yaylı grubu eşliğinde çalan Rebel Moves’un şarkı sözleri ise, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Rebel Moves dilinde...

VEGA: 1999 yılında Tuğrul Akyüz, Mert Koral ve Deniz Özbey`den kurulu grup, `Tamam Sustum` albümüyle Türk Rock müziginde bir devrim yaratarak elektronik oğelerle rock`i birlestirmeyi basaran `ilk`lerden biri olma ayrıcalığına sahip oldu. Vega, 2. albümleri `Tatli Sert`le tamamiyle değişik bir maceraya adıma attı. Birbirinden güzel pop rock hit`leriyle bir anda gençlerin ve festivallerin en sevilen grubu haline gelen Vega, bu dönemde Türkiye`de neredeyse tüm rock festivallerine katıldılar. Grubun 3. stüdyo albümlerine girmeden once verecekleri son konserlerden birisi olacak Rock`n Dark @ BURC Beach, Vega hayranlarına uzun süredir bekledikleri yeni albümlerinden ipuçları verirken vazgeçemedikleri parçaları da tekrar coşkuyla yaşatacak.
GRİPİN: 1999 yılının Şubat ayında ‘’Birol Namoğlu’’ ve ‘’Evren Gülçiğ’’ tarafından kurulan Gripin, kısa zamanda üniversite gençliğinin simgesi oldu. 4 yıl boyunca üniversiteli gençlerle çeşitli konserler ve kulüp performanlarıyla samimi birlikteliklerini sürdüren grup, 2001 yılında önemli festivallerde sahne aldı. 2002 yılında klavyeye Arda İnceoğlu’nu alıp bestelerini oluşturmaya başlayan Gripin, ilk albümlerine yönelen yolculuğuna başladı. Geçtiğimiz günlerde Maslak Venue’de gerçekleşen ‘’Myslovitz’’ ve ‘’Reamon’’ konserlerinde bu 2 önemli grup ile aynı sahneyi paylaşan Gripin, nihayet yıllardır beklenen ilk albümlerinin kayıtlarını tamamladı. Canlı performansları ve sahnedeki enerjileri ile büyük beğeni kazanan Gripin, yeni ıkan ilk albümü `Hikayeler Anlatıldı` ve diğer unutulmaz parçalarıyla Rock`n Dark @ BURC Beach`te!
Not: Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT