Test

Tarihler: 23 Aralık 2004 Perşembe ~ 23 Aralık 2004 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: buzhol

Ücret: 25.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve buzhol

Adres: Passage Markiz, İstiklal Cad. No:360 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 83 94 – 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2004 ~ Ara 23, 2004
21:15 - Mert Yücel
22:15 - Anna Maria
23:45 - G-Pal
Gerçek adı George Pallikaris olan G.PAL, Yunanistan`ın Selanik kentinden çıkmış bir DJ.

Çok küçük yaşta müziğe başlayan G.PAL, daha sonra New York`a taşındı ve müzik teknolojisi okudu. Öğrenciliği devam ederken ilk çalışmalarını müzik piyasasına sunan G.Pal`a, plak şirketlerinden teklifler fazla gecikmeden geldi.

New York`ta geçen 6 seneden sonra, 2 senelik askerlik görevi için Yunanistan`a dönen G.Pal, çalışmalarına bu süre içinde de devam etti ve Swift adıyla kendi prodüksiyon şirketini kurdu. Halen aynı şirketin başında çalışmalarını yürüten G.Pal, aynı zamanda stüdyoda yeni kayıtlarını oluşturmakla meşgul.

G.Pal`ın çalışmaları her Cuma gecesi www.bestradio.gr adresinden dinlenebiliyor. G.Pal’ın turne performanslarından önce ise, eşi Anna Maria sahne alacak.
Müzik kariyerine 1996 yılında başlayan Anna Maria, bir müddet BMG Greece`te çalıştıktan sonra Yunanistan`da dönemin en büyük radyosu olan KLIK FM`e geçti.
Dans müziğini takip eden dinleyiciler arasında oldukça popüler olan programı sayesinde tanındı ve dünyaca ünlü dj`lerden önce sahne alma fırsatı yakaladı.
Radyodaki başarısının ardından MadTV`ye geçen Anna Maria, bu kanalda Heineken Zone isimli bir program hazırladı. Dans müziğindeki yeniliklere yer verdiği ve ünlü DJ`leri konuk ettiği programında, daha sonra evleneceği G.Pal ile de tanıştı.
2002 yılında G.Pal ile beraber "Ocean Of Blue" isimli kaydı yayınladı. Bu kayıttaki ilk parça Sasha, Digweed, Creamer gibi dünyaca ünlü DJ`lerin setlerinde yer aldı.
Anna Maria`yı da Yunanistan`daki Best Radio`nın internet sitesi üzerinden her haftasonu 22-24 arası dinleyebilirsiniz. (www.bestradio.gr)
Not: Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri,bilet ücretini iade etmek şartıyla içeriye almama hakkına sahiptir.

Mert Yücel: 1999 yilinda Turkiye’de Kod Muzik etiketi ile yayinlanan ve Türkiye’de o güne kadar yayinlanan ilk dans müzigi albümü olan Mert Yucel Project “his” albümü ile prodüksiyon yasamina baslayan Mert Yücel ilk uluslararasi cikisini bir tribal house klasigi olan Underground Sound Of Lisbon “So Get Up” parcasina yaptigi remix ile gerceklestirdi. Kaos Records tarafindan yayinlanan remix oldukca büyük bir ilgi gördü ve Danny Tenaglia , Steve Lawler , Xpress 2 , Omid 16B , Trendroid , Peter Bailey , Mike Morales , Carlos Fauvrelle gibi dünyaca ünlü dj ve prodüktörlerin setlerinin degismez bir parcasi oldu. Daha sonra Distraekt Records , Choo Choo Records , Nascent Recordings , Subversive Records , MoDo Records , Swift Records , Baroque Records gibi dünya dans müzik piyasasının önemli plak şirketlerinden plaklari yayınlanan Mert Yücel`in Baroque Records`tan yayınlanan "dreamer" isimli single`ı Kuzey Amerika`nın en prestijli listesi Balance Promote Dance Chart`a 1 numara oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT