Test

Tarihler: 19 Ağustos 2004 Perşembe ~ 19 Ağustos 2004 Perşembe - Saat: 22:30

Yer: New Yorker Summer

Nereden Alınır: New Yorker Summer, E-mail: info@newyorkergroup.com

Adres: Muallim Naci Caddesi No:103 – Kuruçeþme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212-265 6912

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2004 ~ Ağu 19, 2004
New Yorker Kuruçeşme`de La Musica Bailable
Dans ettiren %100 Dogal Latin Hip-Hop, 19 Ağustos, Perşembe Saat 22:30 dan itibaren...

Ayhan Sicimoglu & All Stars Misafirleri, Rodrigo Rodriguez, timbales ve rap, Kolombiya’dan. Amik Guerra, Trompet ve Luis Aballe, piyano Küba’dan

19 Ağustos, Perşembe günü New Yorker Summer Kuruçeşme’de Müzik ziyafeti, Yaz sezonu boyunca yurt dışı ve yurt içinden ünlü grup ve DJ lerin sahne aldığı New Yorker 19 Ağustos Perşembe günü saat 22 :30’ dan itibaren sizlere dans ve eğlence dolu bir gece vaat ediyor.

Ayhan Sicimoğlu önderliğinde kurulan “ALL STARS” Dünya profesyonel müzik piyasası’nın yıldızları ile beraber çalışmalarına devam ediyor. Kolombiya`lı ünlü timbalero ve MC Rodrigo Rodriguez’yanı sıra, Kuba’nın lider trompetcisi Amik Guerra ve yine Küba’dan piyanist Luis Aballe’nin katılımları ile müthiş renklere bürünen gurubun sound`u Latin Hip-Hop ve alternatif Latin dans müzigi.

Özgün Afro-Latin ritmlerin günümüz modern sound’u ile kaynasmasını duyacağınız bu müzikte bazen bildiginiz melodileri anımsayacak ve vücudunuzu bu binlerce yıllık köklü ritmlere kaptıracaksınız….

Rodrigo Rodriguez: Rodrigo Rodriguez 1974 yılında Kolombia’nın, Karaib kasabası Cartegana de Indias da doğdu. Değişik zamanlarda müzik dünyasının devleri, Carlos Santana, Celia Cruz, Cheo Feliciano, La India, Alfredo De La Fé gibi sanatçılarla çalışan Rodrigo Rodriguez, bu sanatçılar tarafından kendinden övgüyle söz ettirmiştir 2002-2003 yillarinda, Giovanni Hidalgo, Jimmy Bosch, Jose Alberto El Canaio, Jesus Allemany, Tony Martinez ve Gonzalo Rubalcaba gibi ünlü sanatçılarla beraber Avrupa-New York Salsa yıldızları arasına girdi ve aynı zamanda Alfredo de la Fé’nin “ Latitudes” plağı ile de ön plana çıktı.

Amik Abdel Guerra Ling Long: Kubali Trompetci, Kubanin Dunyaca meshur Klasik Gruplarindan “Septeto Nacional Ignacio Pineiro” ekolundan. New York Salsa All Stars, Celia Cruz, Billy Cobham, Horacio El Negro Hernandez, Buena Vista Social Club, Jimmy Bosh, Jose Alberto El Canario ve diger dünya yildizlari ile beraber çalştı. “El Negro Hernandez” in yen ialbümü “Italuba” da yeralan Amik Dünya yıldızlarından,

Luis Aballe: Küba’da « La Escuela Profesional de Musica »’dan mezun olan Luis Aballe, Holguin Senfoni orkestrası ve Havana Senfoni orkestralaranda çalıştı. Bunun yanında Bamboleo, Sarabanda, Havana-Mambo gibi çeşitli popüler orkestralarda piyanist ve kompozitör olarak yer aldı. Xilofon ve Marimba’da çeşitli ödüller kazanmış olan Luis Aballe Alfredo de la Fe, José Alberto el Canario, Dave Valentín, Richie Ray, Bobby Cruz, Ray Sepulveda ve Giovanni Hidalgo gibi ustalarla çeşitli zamanlarda beraber çalıştı.

Grubun Müzisyenleri / Musicians:
Ayhan Sicimoğlu: Leader, Congas, Djembe, Bongos and Vocals
Rodrigo Rodriguez: Vocal, Timbales and RAP
Amik Guerra: Trumpet and Flugelhorn
Luis Aballe: Keyboards
Ömer “Kadir” Özdoğan: Bass Guitar
Zeynep “Belgin” Özbilen: Vocals, Percussion
“Prens” Ioan Kile: Congas, Roland MC 909

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT