Test

Tarihler: 25 Eylül 2004 Cumartesi ~ 25 Eylül 2004 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 10.000.000 TL Öğrenci: 5.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Kültür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2004 ~ Eyl 25, 2004
ŞAN KONSERİ;
Akbank Kültür Sanat Merkezi etkinlikleri çerçevesinde 25 Eylül Cumartesi günü saat 20:30’da Bolşoy Tiyatrosu mezzo-sopranosu Tatiana Erastova şan konseri veriyor.
TATIANA ERASTOVA (Mezzo-soprano) & NATALIA RASSUDOVA (Piyano)

Tatiana Erastova (mezzo-soprano):
Bolşoy Tiyatrosu mezzo-sopranosu olan Erastova, St.Petersburg Konservatuvarı’nı bitirdikten sonra Uluslararası Çaykovski Ses Yarışması’ndaki olağanüstü performansından dolayı Bolşoy’dan davet almış, “Boris Godunov” , “Prens İgor”, “Khovanchina” gibi önemli Rus operalarında rol almıştır. Sesinin gücü ve güzelliği büyük takdir toplayan Erastova, Milano La Scala da dahil olmak üzere Rusya dışında da pek çok önemli merkezde sahne almıştır. Operalar dışında, resitaller ve oda konserlerinde de performanslar sergilemektedir.

Natalia Rassudova, (piyanist):
Bolşoy’da oyuz yılı aşkın konzertmeister olarak çalışan Natalia Rassudova, Bolşoy’da, Eugene Svetlanov, Gennadij Rozhdestvensky, Alexander Lazarev, Alexey Stepanov, Algis Zhuraitis, Alexander Vedernikov gibi pek çok ünlü şef ve şarkıcıyla çalışmıştır. Bolşoy’un repertuvarındaki tüm operaların prodüksiyonlarında görev almıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT