Test

Tarihler: 14 Eylül 2004 Salı ~ 14 Eylül 2004 Salı - Saat: 21:00

Yer: Life Roof

Ücret: 5 Milyon TL.

Nereden Alınır: Life Roof

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No.14/6 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2004 ~ Eyl 14, 2004
80`li yılların başında punk ve glamden etkilenerek başlayan new wave akımı döneminin en başarılı grup ve şarkıcılarını içinde barındırmıştır. Artık popülerliğinin son demlerini yaşayan punk grupları yavaş yavaş klavyeyi keşfettiler ve şarkılarında gitar-davul-bas üçlüsünü kırdılar. Sonraki dönemlerde dinlediğimiz bir çok grubu ve başta elektronik dans müziği olmak üzere neredeyse her türü halen etkisi altına alan new wave tarzi kendine çok sadık bir dinleyici kitlesine sahiptir.

14 Eylül salı gecesi Life Roof`da gerçekleşecek gecede, klasik new wave gruplarından, Synthpop`a, günümüzde iyi bir çıkış yakalayan EBM/DarkWave gruplarına kadar, DJ.Neu!`un arşivinden en iyilerin şarkılarını dinleyip bolca dans etme imkanınız olacak.
DJ Neu!>>> NEW WAVE, SYNTHPOP, EBM, DARKWAVE LIVE PERFORMANCE>>> NEOPLAST

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT