Test

Tarihler: 14 Ekim 2004 Perşembe ~ 14 Ekim 2004 Perşembe - Saat: 19:30

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 10.000.000 TL Öğrenci: 5.000.000 TL

Nereden Alınır: Akbank Kültür Sanat Merkezi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Babylon, Biletix Satış Nokatları, www.biletix.com ve Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: İstiklal Cad. No:14-18, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01 (Akbank K.M.)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2004 ~ Eki 14, 2004
Caz Müziğinin devleri 6-16 Ekim’de Akbank 14. Caz Festivali’nde... İstanbul müzik ortamının en uzun ömürlü caz festivali ve caz tutkunlarının favorisi Akbank 14. Caz Festivali Ekim ayında Dünya’nın en önemli müzisyenlerini İstanbullularla buluşturmaya hazırlanıyor.

Cazın benzersiz, rengarenk dünyasını dinleyiciye yansıtmak Akbank Caz Festivali’nin temel geleneği... Festivalin mekanları Aya İrini, Babylon, Cemal Reşit Rey, Yeni Melek Performans Merkezi ve Akbank Kültür Sanat Merkezi... Konserleri, Akbank Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen film gösterimleri ve “workshop”lar destekleyecek..

OLCAY SARAL TRIO:
Kurduğu gruplarla ve solo performanslarında tonal ve modal formda kendi yazdığı piyano eserlerini seslendiren Olcay Saral tarzını ifadeleme gücünü caz’da buldu. Farklı enstrüman kombinasyonlarıyla ve big-band’lerle çalışmaları var. Aydın Esen’le tanıştıktan sonra başladıkları fikir alışverişi halen sürüyor. Piyanoda kendine has tekniğiyle tarzındaki benzersizlik, nadiren de olsa yerini anlaşılan temalara, hissedilemeyen donuşlara bırakabiliyor.
Olcay Saral – piyano
Recep Akdeniz – davul
Buğra Yeltan - bas gitar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT