Test

Tarihler: 20 Eylül 2004 Pazartesi ~ 20 Eylül 2004 Pazartesi - Saat: 20:30

Yer: St. Antuan Kilisesi

Ücret: 67.000.000 TL - 56.000.000 TL - 45.000.000 TL - 34.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve St. Antuan Kilisesi

Adres: İstiklal Caddesi, Galatasaray / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0216 556 98 00 (Biletix)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2004 ~ Eyl 20, 2004
BACH GÜNLERİ (18-27 Eylül 2004)
Bach Günleri, Bach İstanbul`da konserleri, 18-27 Eylül tarihleri arasında İstanbul Arkeoloji Müzesi, St. Antuan Kilisesi ve Beyoğlu Tünel`de gerçekleşecek.

VILLE URPONEN (ORG)/ JARMO JULKUNEN (GİTAR)
20 Eylül Pazartesi Saat 20:30, St. Antuan Kilisesi
Finlandiya Sibelius Akademisinde öğrenim gören sanatçı, org ve piyano diploması aldı. Kari Jussila’nın yanında başladığı org eğitimini Amsterdam’da Jacques van Oortmerssen’in danışmanlığında sürdürdü. Yüksek lisansını 1996’da Sibelius Akademisi, Solistler Bölümünde tamamladı. 1993’te Lahti Uluslararası Org Yarışmasında ödül kazandı, 1994’te de Lahti Org Festivalinde yılın genç sanatçısı seçildi. Sanatçı, J.S. Bach’ın “Füg Sanatı”nın ve Finlandiyalı besteciler Väinö Raitio ile Aarre Merikanto’nun tüm org eserlerinin kaydını gerçekleştirdi, ayrıca bir barok org müziği CD’si yayımladı. Bu çalışmalarıyla övgü dolu eleştiriler topladı. Sanatçının eşlikçi olarak katıldığı birçok başka kaydı da bulunmaktadır.Finlandiyalı sanatçılara ait birçok çağdaş müzik eserinin ilk seslendiriminde görev alan Urponen, Finlandiya’nın yanı sıra İsveç, Norveç, Danimarka, Faroe Adaları, Rusya ve Japonya’da da solist ve eşlikçi olarak konserler verdi. Finlandiya radyosu için düzenli olarak kayıtlar hazırlayan sanatçı ulusal televizyona da çıktı. Urponen, Sibelius Akademisinde org hocalığı yapmakta ve Finlandiya org derneği Organum’un başkanlığını yürütmektedir.

JARMO JULKUNEN (GİTAR):
Jarmo Julkunen Helsinki Sibelius Akademisi, Amsterdam Sweelinck Konservatuvarı ve Sienna’da gitar ve lavta eğitimi görmüştür. Çeşitli topluluklarda çalan sanatçı sık sık solist olarak da sahneye çıkmakta, Rönesans müziğinden en yeni eserlere uzanan geniş repertuvarından örnekler sunmaktadır.Solist olarak veya çeşitli oda müziği topluluklarıyla radyo ve televizyon kayıtları gerçekleştiren, birçok Avrupa ülkesinde konserler veren Julkunen’in pek çok CD kaydı da mevcuttur.Sanatçı klasik müziğin yanı sıra caz ve halk müziği de icra etmekte, beste yapmakta ve prodüksiyon faaliyetleri yürütmektedir.

BU ETKİNLİK İÇİN 7 YAŞ VE ÜSTÜ BİLETE TABİDİR. 7 YAŞINDAN KÜÇÜKLER KONSERE ALINMAYACAKTIR.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT