Test

Tarihler: 25 Eylül 2004 Cumartesi ~ 25 Eylül 2004 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Parkorman

Ücret: 25.000.000 TL Kapıda: 30.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Parkorman

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2004 ~ Eyl 25, 2004
Technodays Exclusive Vol.2
DEETRON & CAVE

Technodays Exclusive Vol.2, 25 Eylül Cumartesi akşamı 22:00`den itibaren dünyanın en iyi tribal techno dj ve producer`ları olarak kabul edilen "I love techno", "Motion Festival", "House of God"... gibi öenmli evetlarda yer alan Deetron ve Cave ile tüm elektronik müzik severleri yine biraraya getirecek.
Türkiye`nin önde gelen Techno müzik dj`lerinden Orhan, C-Watt, B-Express ve Onur Yel "Technodays Exclusive Vol.2 `de performans gösterip eğlencenin sınırlarını zorlayacaklar...

DEETRON:
Son yıllarda Sam aka Deetron tekno dünyasında yükselen bir yıldız gibi ortaya çıktı. Popülerliği üç kat daha güçlü ,yapımcı olarak iyi bir saygınlık ile gelişti ve bir sonraki prensibi onu dünyaya açılmasına zorladığı gibi, daha ilerde kayıt listelerinde gelişen işi uluslararası sahnesini üstün yeteneği ile birleştirdi. Müzik başarilari 90’li yillara dayanir.

CAVE:
04.12.1980 Norveç/oslo Doğumlu olan İnge Kjeilen aka.“Cave” ilk olarak DJ’liğe 1998’ de başladı ve 1999’dan beri aktif olarak kulüplerde ve umumi yerlerde müzik yapmaktadır.
Müzik tarzı yıllar geçtikçe “tekno’yu” hızlı ritimlerle çalmayı geliştirdi. “Techno” tecrübesini geliştirmek için sadece DJ setlerinde kullanilmasi için uzman prodüksoyunlar kadar 3 decks efektlerini kullanarak müzik tarzini yillar geçtikçe techno’yu hızlı ritimlerle çalmayı geliştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT