Test

Tarihler: 08 Ocak 2005 Cumartesi ~ 08 Ocak 2005 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Tam: 25.000.000– Öğrenci 15.000.000

Nereden Alınır: Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212-292 11 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2005 ~ Oca 8, 2005

Son miks albümü “Nobody’s Perfect”in tanıtım turnesi kapsamında İstanbul’a gelecek olan Andrea Parker, 8 Ocak 2005 gecesi Indigo sahnesinde. Son dönemin en açık fikirli sanatçılarından olan, geleneksel yazılım ve donanımlar yerine klasik analog synthesizer’larla oluşturduğu sesleri kullanarak müzik yapan Andrea Parker, akılda kalıcı, sıcak ve yenilikçi müziğiyle ziyafet vaat ediyor. Indigo resident DJ’lerinden Batu’nun ev sahipliğindeki gece saat 23:00’de başlayacak.

İngiltere’nin güneyinde doğup büyüyen ve erken yaşlardan itibaren vokal yaparak ve çello çalarak müziğe ilk adımını atan Andrea Parker, 90’lı yılların başlarında Londra’ya taşınarak efsanevi Fat Cat plak şirketiyle çalıştı. Kısa süre sonra R&S Records ile Inky Blacknuss (Alex Knight ile birlikte), Two Sandwiches Short Of A Lunchbox (David Morley ile birlikte) ve Infonet ile Angular Art dahil olmak üzere çeşitli deneysel elektronik kayıtlarda yer aldı.Andrea daha sonra Mo Wax Records ile bir albüm sözleşmesi imzaladı. Bu label için yaptığı ilk single hem İngiltere hem ABD DJ’leri arasında popüler olan elektro çalışması “Melodius Thunk” idi. İkinci single’ı olan “The Rocking Chair” ise, İngiltere’nin alternatif radyo listelerinde popüler olan Massive Attack klasiği “Unfinished Sympathy” çalışmasıyla bilinen Wil Malone’un string aranjmanlarının yer aldığı duygusal bir balad idi.1999 yılında çıkardığı ilk albümü “Kiss My Arp” ile bir anda bütün müzik dünyasının dikkatini çekti. “Kiss MY Arp” başlangıçta vokal bir albüm olarak piyasaya sürüldü; bunu albümün bir parça değişik, fakat aynı şekilde başarılı enstrümantal versiyonu izledi. Daha sonra ise, tanınmamış, esnek elektro sanatçılarıyla keşfettiği yetenekleri birleştirmeyi planlayarak kurduğu label’ı “Touchin Bass”dan ilk olarak Miami bass yenilikçileri DJ Godfather ve DJ Assault’un ortak yapımı olan 12 dakikalık “Freaky Bitches”i piyasaya sürdü. Andrea, kendi ürettiklerinin yanı sıra, Steve Reich, Depeche Mode, Ryuichi Sakamoto, Lamb ve birlikte çalıştığı Mira Calix gibi elektronik müzik dünyasının pek çok yıldızının remikslerine de imza attı. Ayrıca zamanının büyük bir kısmını kayıtlarıyla birlikte dünyayı dolaşarak geçirdi. Ödün vermeyen ve derlemeye dayalı bir DJ’lik tarzına sahip ünlü sanatçının bıraktığı ilk etki çok başarılı oldu. Turnesinin devamında ise başta Kid A turnesinin ABD ayağında Radiohead’e destek verdi. Avrupa’da da Bang On A Can, Philip Glass ve Steve Reich ile sahnede canlı performans sergiledi. K7 Records’un ünlü DJ Kicks serisinden yayınladığı albümle de adını ve tarzını geniş kitlere duyuran sanatçı son miks albümü “Nobody’s Perfect” le dikkatleri tekrar üzerine çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT