Test

Tarihler: 08 Ekim 2004 Cuma ~ 08 Ekim 2004 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü

Ücret: 20.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Kültür Sanat Merkezi ve MSÜ Fındıklı Kampüsü

Adres: Fındıklı Eminönü İstanbul

Telefon: 0216 556 98 00 (Biletix)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2004 ~ Eki 8, 2004
MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ FINDIKLI KAMPÜSÜ
08 EKİM 2004, CUMA / 20:00
A Night by the Sea @ RIHTIM

Çok sıcak geçen 2004 yazına, İstanbul Boğazı’nda birbirinden başarılı grupların sahne alacağı bir partiyle veda etmek ister misiniz? O zaman sizleri, 8 Ekim 2004, Cuma gecesi MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ Fındıklı Kampüsü Rıhtımı’nda gerçekleşecek olan “a night by the sea @ RIHTIM” adlı partiye bekliyoruz. Saat 20:00’de başlayacak olan partide sırasıyla Türkçe Alternative Rock grubu ALT, İstanbul Rock Barlarının tanınan grubu SUITCASE ve “Sheep” ile “Bandare” adlı şarkıları ile 2004 yılına damgasını vuran REBEL MOVES sahne alacak, ve canlı müzik aralarında DJ müziği eşliğinde eğlence devam edecek. Gece saat 02:00’ye kadar sürecek olan partinin biletleri BİLETİX’te satışta olacak.

REBEL MOVES: Birliktelikleri 12 sene öncesine kadar uzanan 6 müzisyen, 2000 yılında özgürce müzik yaparak rahatlamak, aynı zamanda da eğlenmek için Rebel Moves’u kurdu. Grup, iki yılı aşan bir süre emprovize “session”lar ile çeşitli parti ve organizasyonlarda yer aldı. Zamanla, sessionlarında ortaya çıkan fikirleri işleyip parçalar haline getirmeye başladılar. Rebel Moves, tarz tanımayan parçalarını, yerine göre ud ve alaturka yaylı grubu gibi tatlarla zenginleştiriyor. Sözlere gelince… Parçalar, İngilizce, Fransızca ve Rebelce dilinde! Rebel Moves, geçtiğimiz yaz kendi plak şirketi Elec-Trip Records’dan ilk single’ı “French Fries A la Turca” yı çıkardı. Hem single’daki parçaları “Sheep”, hem de “Istanbul Calling” albümünde yer alan parçaları “Bandare” ile grup, yurtiçinde ve yurtdışında büyük ilgi gördü. Rebel Moves, parçalarıyla Türkiye ve birtakım yurtdışı radyolarında üst sıralara tırmandı. “Bandare” isimli parça grubun Türkiye çapında tanınmasını sağladı, çünkü bu parça KIA’nın radyo reklam jingle’ı olarak da kullanıldı. Popüler olan iki parçasının da Türkçe olmaması nedeniyle “yabancı grup” olduğu sanılan REBEL MOVES, 2004 yılını konserler ve turnelerle geçirdi. “Opet FullForce Tarkan Türkiye Turnesi”’nde ön grup olarak sahne alan grup en son Ağustos 2004’te “Rock N Coke” Festivali’ndeki performanslarıyla ilgi çektiler.
8 Ekim 2004 Cuma gecesi Mimar Sinan Üniversitesi’nde verecekleri konser, grubun yakında çıkaracağı “Are You Satisfied?” adlı albümleri öncesi en önemli konserleri olacak.

SUITCASE: 1997 yılında kurulan grup, kısa sürede İstanbul rock barlarının en tanınmış gruplarından biri oldu. Repertuarlarında daha çok İngiliz grupları ile 80`li yılların sevilen pop müzik şarkılarını bulunduran grup, Captain Hook, Kemancı, Bronx, Buddha gibi barlarda çalmasının yanında MUSE, ALPHAVILLE ve MFÖ gibi önemli grupların konserlerinde de açılış grubu olarak yer aldı.

ALT: Genç gruplar içerisinde albüm çıkarmadan, konserlerle adını duyuran sayılı gruplardan biri olan ALT, 4 yıllık geçmişleri boyunca, İstanbul ve Ankara`da çeşitli konser ve festivallerde sahne aldı. 2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi “Battle of the Bands” yarışmasında birinci olan grup, bu sıralar yakında çıkarmayı planladıkları albümleri üzerinde çalışmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT